Sunday, July 6, 2008

Silly Season #34

Crouch solgt til Portsmouth? Portugisisk midtstopper linkes.
I følge seriøse aviser som The Times er handelen som gjør Peter Crouch til Portsmouth-spiller så godt som gjort. Avisa mener at handelen vil bli gjort endelig på mandag, etter måneder med usikkerhet rundt den lange spissens framtid.

Enkelte hadde kanskje trodd at Crouch ville bli brukt i en byttehandel for å hente Robbie Keane fra Tottenham. Men nå skal Harry Redknapp endelig ha fått napp, etter at han forrige måned la inn et bud på £9m som ble avvist.

I følge avisa The Star Online vil prisen Liverpool får for Crouch være på £11m, med £2m avhengig av spillerens prestasjoner i sin ny klubb.

En helt ny spiller som i dag linkes er Stuttgart sin portugisiske midtstopper Fernando Meira. I følge Setanta Sports skal den tyske klubben være villig til å la ham gå til den rette prisen, og Liverpool skal være interessert.

Meira skal ha vært en av de mest stødige midtstopperne i Bundesliga de siste sesongene og flere andre klubber skal også være interessert i spilleren som også kan operere på midtbanen.
Men med den gode dekningen vi nå har i forsvar ville det vel være merkelig om noe sånt skulle skje?

Eller?

No comments:

Post a Comment