Monday, August 4, 2008

Sillyt Season #40

Gareth Barry snart klar? Alonso på vei til London?
I følge The Mirror vil Gareth Barry få tillatelse til å snakke med Liverpool om sine personlige betingelser i løpet av det neste døgnet. Avisa hevder at Villa-manager Martin O'Neill endelig har innsett at kampen om å beholde kapteinen er tapt.

Midtbanespilleren fryktet at han måtte bli i Birmingham til transfervinduet i januar, etter at det ble annonsert på Villas nettsider at Liverpool ikke hadde rukket fristen for å legge inn et siste bud.

Men nå skal Villa-sjefen ha gitt spillerens agent grønt lys til å gjennomføre en overgang til Anfield. Dette skal koste Liverpool £18m, inkludert høyreback Steve Finnan.

Dette kan i sin tur føre til at Xabi Alonso, utrolig nok, kan ende hos Arsene Wengers Arsenal. Det vil bli svært tett befolket på Liverpools midtbane dersom Barry ankommer Anfield. Dette vil muligens føre til at Alonso ønsker å se seg om etter en klubb der han får spille mer.

Og etter at Gilberto Silva, Matthieu Flamini og Alexander Hleb har forlatt Emirates-klubben erdet ikke like tett befolket på Arsenals midtbane lenger. Det fører til at Wenger ønsker å få inn en erfaren midtbanekriger. Og Arsene ser lyst på å parre landslagskollegaene Xabi Alonso og Cesc Fabregas, mener The Daily Telegraph.

At Barry vil bli en god forsterkning for stallen vår er det liten tvil om. Men bør Alonso ofres for å bringe ham til Anfield? I så fall synes jeg ikke han bør selges til Premier League-konkurrent Arsenal. Det tror jeg er å gjøre en stor feil!

Hva synes du?

No comments:

Post a Comment