Monday, June 8, 2009

Bud på Lavezzi?

Motstridende meldinger om argentinsk spiss. Midtbanespillere linkes bort.

Dagens heteste transferobjekt på ryktebørsen er uten tvil Ezequiel Lavezzi. Den argentinske spissen spiller for Napoli og hans agent er tydeligvis klar for å gi ham en ny arbeidsgiver.

Han skal tidligere ha skrevet et åpent brev til fansen der han hevder klubben ikke viser ham den respekten han fortjener. Og agent Eduardo Rossetto skal ha hevdet at Liverpool har lagt inn et konkret bud, melder Sky Sports og Liverpool.no.

Senere på dagen skriver imidlertid Goal.com at Rafa Benitez ikke har noen planer om å hente spissen til Anfield.

- Vi har aldri kontaktet Lavezzi, og har ingen intensjoner om å gjøre det heller. Vi ønsker å stoppe disse ryktene, skal Rafa ha sagt til britisk presse, i følge et italiensk nettsted, melder Goal.

Eten snakker Lavezzis agent ikke sant, eller rapportene om Benitez' uttalelser til britisk presse er feil.

VIDEO: Har du ikke sett Lavezzi i aksjon? Her er noen klipp...

I sommer har det igjen kommet en rekke rykter om vår midtbaneelegant Xabi Alonso, som skal være ønsket av Real Madrid. Og i dag er intet unntak. Liverpool Echo skriver at Real nå offentlig har innrømmet sin interesse.

Vel så interessant, og bekymringsfullt, er det at Barcelona ser ut til å være på jakt etter Javier Mascherano. I følge Daily Mail skal Barca-trener Pep Guardiola allerede ha hatt samtaler med Mascherano om en overgang til Spania.

Mesterligavinnerne skal ha identifisert Javier som en av få spillere som kan forbedre deres allerede nokså gode lag, og er i ferd med å gjøre klar et bud på £22m.

1 comment:

  1. argentina sin duda el mejor futbol del mundo, la verdadera pasion!!!1 puro huevo

    ReplyDelete