Monday, June 1, 2009

Hva skjer med Alonso?

Xabi går likevel? Ny Middlesbrough-ving linkes. Dossena erstattes av landsmann? Morsomme øyeblikk.

Til tross for at Rafa Benitez går ut og sier Xabi Alonso ikke er til salgs, hevder altså den vanligvis godt informerte fotballskribenten Guillem Balague at Real Madrid godt kan bli neste stoppested for spanjolen.

Samtidig blir Alonso igjen også linket til Arsenal, der lagkamerat fra det spanske landslaget Cesc Fabregas oppmuntrer Arsene Wenger til å hente landsmannen.

Det har i dag også dukket opp et par nye navn på transferradaren. Igjen blir en Middlesbrough-spiller satt i sammenheng med en overgang til Anfield, men denne gang er det ikke Stewart Downing, men Englands U21-ving Adam Johnson som skal være aktuell, i følge The Daily Express.

Johnson har bare ett år igjen av kontrakten med laget som rykket ned og kan trolig komme relativt billig. Han spiller vanligvis venstreving på Boro, men kan også spille på andre siden av midtbanen.

Men det er ikke bare midtbanen som får forslag til forsterkninger fra pressen. Også i forsvaret kan det være endringer på gang. I følge Goal.com kan Andrea Dossena bli erstattet av en annen italiener på Anfield.

Juventus er interessert i å hente Dossena tilbake til Anfield og nettstedet melder at Den Gamle Dame kan komme til å sende den 22 år gamle spilleren Paolo De Ceglie i retur. Ceglie er fast på venstrebacken på Italias U23-lag og skal være et stort talent, som også kan spille på midtbanen.

Og til slutt noen morsomme øyeblikk fra sesongen som gikk.

VIDEO:
Morsomme øyeblikk.

1 comment:

  1. morsom video... hentet fra flere typer lag med liverpool-spillere...

    ReplyDelete