Friday, June 12, 2009

Klart for handel?

Benitez sommerplaner kan settes ut i livet etter at eiernes refinansiering er på plass?

Den siste tiden har det sett ut til at Rafa Benitez & co har gått glipp av flere transfermål. Gareth Barry gikk til Manchester City, Glen Johnson ser ut til å havne i enten Chelsea eller Manchester City og David Silva kan være på vei til Barcelona.

Men nå meldes det at Hicks & Gilletts refinansiering er gått i orden. I følge The Mirror er lånet på £350m nå i orden, slik at Benitez med større pondus kan avfeie andre klubbers flørting med Xabi Alonso, Yossi Benayoun og Javier Mascherano, og starte sin egen sommerhandel.

Men hvem er det han skal hente? Er det hans fremste transfermål som nå forsvinner fra handelsplassen, eller har han helt andre planer?

I følge Metro.co.uk ønsker Real Madrid å tilby Liverpool £30m pluss Alvaro Negredo og Alberto Bueno. Negredo har flere ganger tidligere blitt koblet med Liverpool. 23-åringen har de to siste sesongene vært på utlån til Almeria, og scoret sist sesong 19 mål.

- Jeg er interessert i å spille i Premier League, og spesielt for Liverpool, sier han i følge Metro.

I følge nettstdet This is Anfield sier han imidlertid at han beundrer Liverpool, men ønsker å forbli i Real Madrid. Men kanskje han ikke har noe valg?

I tillegg fortsetter Ezequiel Lavezzis agent å hevde at det faktisk ligger inne et konkret bud på bordet for hans spiller. I dag hevder han at Napoli-direktør Pierpaolo Marino lyver når han sier det ikke er kommet noe bud, i følge The Telegraph.

Liverpool blir nå også koblet med en overgang for Real Madrid-floppen Javier Saviola. Den argentinske spissen, som også flere ganger tidligere har blitt satt i forbindelse med Liverpool, skal i følge The Daily Mail neste uke komme til Merseyside for bare £5m.

Forøvrig melder nettstedet til fotballmagasinet FourFourTwo at Carlos Tevez nå vil begynne å snakke med andre klubber. Det er blitt hevdet at Tevez er på vei til Manchester City, men en av hans rådgivere sier at ingenting er bestemt.

- Vi vil nå starte samtaler med forskjellige klubber. Det skulle ta to til tre uker for Carlos' fremtid å bli endelig avklart, sier rådgiveren som sier at City er en mulighet.

- Men ingen av mulighetene er mer seriøse enn andre - City, Chelsea, Liverpool - de er alle muligheter.

Til slutt i dag vil jeg nevne at den tungt linkede spilleren Danijel Pranjic, som så ut til å glippe for Benitez i en overgang til Bayern Munchen, muligens likevel kan være tilgjengelig.

I følge Sport.co.uk sier rapporter i nederlandske medier at forhandlingene med den tyske klubben er i ferd med å bryte sammen. Prisen skal ha blitt for stor og ingen av partene er villige til å gi seg.

Våken Rafa? ;o)

No comments:

Post a Comment