Monday, June 22, 2009

Velkommen Glen!

Glen Johnson sommerens første store signering. To nye talenter på vei inn. Midtbanespillere på vei bort? Gammel kjenning på venstreback?

Så ble altså Glen Johson endelig Liverpool-spiller, til tross for mange historer om at Chelsea hadde kommet inn i siste liten og kuppet handelen, for å hente hjem sin gamle spiller. Og i følge Goal.com sin kommentator har Benitez med dette hentet den beste høyrebacken i England, og brukt £17m på en svært god måte.

I tillegg har Benitez & co også hentet 16-åringen Aaron King fra Conference League-laget Rushden And Diamonds. Det høyt vurderte talentet har tidligere vært på prøvespill for Liverpool. Og det stopper ikke med det. Klubben vår fortsetter å hente inn unge talenter, akkurat som i fjor sommer; I følge Sky Sports er også det 15 år gamle midtbanetalentet Jesus Joaquin Fernandez, helt bare kjent som Suso (bildet), i ferd med å bli hentet fra Cadiz, i konkurranse med Barcelona, Real Madrid, Sevilla og Villarreal.

Når det gjelder spillere på vei ut fortsetter det å være usikkerhet i forhold til både Javier Mascherano og Xabi Alonso. I følge The Daily Telegraph sier førstelagstrener Mauricio Pellegrino at Liverpool ikke kan utelukke et salg av Mascherano, til tross for at Benitez har gått ut og sagt at midtbanekjempen ikke er til salgs.

- Hver gang det er forhandlinger på gang er det alltid pengene som avgjør. Mascherano er en svært viktig spiller for oss, men i fotball er ingenting umulig, sier Pellegrino.

I følge Goal.com er imidletid Barcelona i ferd med å gi opp å hente Javier, og vil heller snu oppmerksomheten sin til Romas Daniele De Rossi.

Når det gjelder Xabi skal nå Chelsea i følge The Sunday Mirror og Birmingham Mail ha kommet på banen for å hente ham til London. Avisa skriver at Chelsea har kastet seg inn i en budkrig med Real Madrid, fordi de blås nye manager Carlo Ancelotti skal være fan av midtbanespilleren.

Men i følge VitalFootball har ikke Alonso noen planer om å dra.

- Jeg har det bra i Liverpool, men i fotball kan du ikke lukke noen dører, fordi man aldri vet hva som kan skje. Men jeg har ingen planer om å dra, sier Xabi.

Til slutt er en gammel transferkjenning igjen på plass i ryktespaltene. Denne gangen er det seriøse FourFourTwo som skriver at venstrebacken Gabriel Heinze godt kunne tenke seg en retur til Premier League.

Argentineren som spilte 52 kamper for Manchester United skal lenge ha værte en av Benitez' favoritter, og blir muligens et av ofrene for oppryddingen i stallen til Real Madrid. Denne gangen er det imidlertid, i følge magasinet, Tottenham som er favoritt til å hente ham.

1 comment:

  1. Välkommen till Liverpool FC, Glen! YNWA!
    Se på denna videon och njut. Vi kommer ha en finfin högerkant 2009/2010.
    http://www.youtube.com/watch?v=FFmzTt1aK6k

    ReplyDelete