Saturday, June 27, 2009

Keirrison eller Kleber?

Flere spillere på vei ut og brasiliansk spiss på vei inn?

Dersom det går som det ser ut til å gjøre nå forsvinner Xabi Alonso til Real Madrid relativt snart. Seriøse The Times skriver at Liverpool har satt prislappen £35m på ham og at Real vil komme med et bud, selv om noe slikt ennå ikke har skjedd.

I tillegg skal Liverpool nå ha akseptert et bud på Sebastian Leto fra Panathinaiko. Liverpool Echo skriver at Leto sier det er '90 prosent sikkert' at han spiller for den greske klubben neste sesong.

I tillegg vil Alvaro Arbeloa over helga bestemme seg for om han skal forbli på Anfield, etter at Glen Johnson har kommet inn for å ta høyrebacken. Men det kan hende han må bestemme seg for å bli etter at Fabio Aurelio i følge The Daily Mail skal ha skadet seg i en hjemme-i-hagen-ulykke som setter ham ut av ligastarten.

Uansett; om Alonso forsvinner - noe jeg ser på som svært trist, må Benitez hente en erstatter til midtbanen.

Noen som har forslag til hvem det kan være?

Benitez sier forøvrig at han kan hente minst én spiller til. Noe han kan gjøre uten at det selges noen fra nåværende tropp. Og kanskje det blir brasiliansk skuddstyrke i angrepet ved siden av Torres i august?

Nettstedet Premiership Latest skriver at Benitez vurderer Keirrison og Kleber som spisser i troppen kommende sesong. Torres har vært mye skadet det siste året og Liverpool har ikke hatt mange gode alternativer å putte øverst på banen i hans fravær.

Keirrison, som er blitt koblet til Liverpool mange ganger, spiller i dag for Palmeira, og interesserer også mange andre klubber.

Samtidig hevdes det at Liverpool allerede har lagt inn bud på den 25 år gamle spissen Kleber, som har vært svært god etter en retur til Brasil fra Dynamo Keiv. Noe The Guardian også har skrevet om.

- Jeg har fått et bud fra Liverpool på 7 millioner Euro, og vi analyserer dette. Dersom jeg får et like godt tilbud fra min klubb Cruzeiro foretrekker jeg å bli. Men vi har ikke snakket sammen ennå, skal han ha sagt.

No comments:

Post a Comment