Tuesday, June 16, 2009

Johson nesten klar?

Er Glen Johnson-handelen så godt som i boks? Skal David Villa komme til Merseyside? Saviola linkes igjen, m.fl.

Det ser altså, ut fra alle rapportene i media, at Glen Johnson kan bli Rafa Benitez' første spillerkjøp i sommer. I følge aviser og nettsteder som Liverpool Echo, The Daily Mail, The Guardian, The Morning Star og ITV skal Portsmouth ha akseptert et bud på fra £17m til £18,5m, alt ettersom hvilke rapporter man stoler på.

Liverpool Echo skriver at summen vil være langt lavere enn antydet i andre medier, som The Guardian som sier summen er £18,5m. Antagelig fordi Pompey fortsatt skylder Liverpool en større sum etter kjøpet av Peter Crouch. The Daily Mail skriver at Liverpool har til gode £7m fra Portsmouth etter den handelen.

Både Manchester City og spillerens tidligere klubb Chelsea skal ha vært interessert, men Johnson hadde Liverpool som førstevalg.

Det antydes flere steder at denne handelen kan føre til at Alvaro Arbeloa blir solgt til Real Madrid. Men er det lurt? Burde vi ikke beholde en anvendelig spiller som Arbeloa?

Hva mener du?

Samtidig er det blitt klart at Real Madrid ikke vil hente David Villa, slik mange har trodd. Og den spanske klubben har også gitt opp å hente midtbanemotor Xabi Alonso. I lyset av at Real har gitt opp Villa er det interessant at Fernando Torres nå går ut og oppfordrer Liverpool til å hente hans landslagskompis til Merseyside.

- Det er Rafa Benitez som kjøper spillere, og jeg er sikker på at de vil forsterke oss. Men om det var opp til meg ville jeg hentet David Villa. Men det er ikke sikkert det er mulig, sier Torres i følge The Daily Star.

Er det et hint om hva som muligens kan komme? Hva tror du?

Etter flere storkjøp for Real Madrid er det stor sjanse for at flere av stjernene på Santiago Bernabeu er på vei ut. I følge NRK skal hele 12 spillere være satt på transferlista, blant dem Rafael van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder, Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben og Javier Saviola.

Og ifølge Premiership Latest kan Saviola være nestemann på vei til Liverpool. Nettstedet mener å vite at Liverpool er rede til å by £5m for spilleren.

Eller er Liverpool den mystiske tredje klubben som har kommet med bud på Wigans Antonio Valencia?

Eller kanskje det stemmer, slik The New Football Pools skriver, at Liverpool er i ferd med å komme med et nytt bud på den tyske Borussia Dortmund-vingen Jakub Blaszczykowski?

No comments:

Post a Comment