Saturday, May 30, 2009

Brasiliansk ving?

Brasiliansk ving signert? Nytt bud på argentinsk spiss? Xabi solgt til Real Madrid? Heinze på vei? Owen aktuell? Torres ønsker seg landslagskamerater.

Travle dager og mye godvær i Trøndelag har gjort at det har blitt litt lite blogging de siste dagene. Men ryktene fortsetter selvsagt likevel uavbrutt å strømme ut fra britiske aviser og nettsteder.

Tidligere i går meldte Liverpool Daily Post at Liverpool har signert den brasilianske U17-spilleren Zezinho. Avisa viser til rapporter fra sør-amerika som hevder Liverpool har slått Manchester United, Arsenal og Chelsea i kampen om den unge venstrevingen.

Zezinho spiller nå for den brasilianske andredivisjons-klubben Juventude, men har blitt fulgt av noen av Europas største klubber, deriblant Barcelona, Real Madrid og topp fire i England.

Senere kom det imidlertid rapporter som tilbakeviste dette, blant annet fra Sky Sports. Det skal ikke ha foregått noen handel, men det skal ha vært forespørsler om spilleren.

Tidligere har jeg meldt om interesse for Napoli-spissen Ezequiel Lavezzi. Liverpool skal ha lagt inn et bud som ble avslått. Nå hevder imidlertid spillerens agent Alejandro Mazzoni, i følge Setanta, at det igjen ligger et større bud på bordet.

Og siden den argentinske landslagsspilleren ikke er fornøyd med måten han blir behandlet av Napoli-president Aurelio De Laurentiis, skal det denne gang være større sannsynlighet for at budet blir akseptert.

Det avsløres ikke hvilken klubb det er snakk om, men dersom det faktisk var Liverpool forrige gang, vil det være stor sannsynlighet for at det også denne gang gjelder vår kjære klubb.

I tillegg kommer det gode gamle ryktet om Gabriel Heinze opp på radaren igjen. Footylatest melder Heinze kan være en av spillerne på vei ut av Real Madrid i sommer, og Liverpool skal være storfavoritter til å hente ham.

The Mirror melder i dag at Tom Hicks og George Gillett er i ferd med å få på plass en refinansiering av lånet de tok opp for å kjøpe Liverpool. Dermed mener avisa at Benitez vil ha en vel så stor transfer-pengepung som i utgangspunktet var meninga.

Og transfer-budsjettet er neppe noe særlig mindre om dagens rapport i The Daily Mail stemmer. Der hevdes det nemlig at Xabi Alonso har godtatt en overgang til Real Madrid verdt £22m.

De viser til den spanske avisa Sport som også skriver at Heinze er en del av handelen og at pengene som kommer inn blant annet vil bli brukt til å kjøpe Gareth Barry.

Dette blir imidlertid tilbakevist av Rafa Benitez på Liverpoolfc.tv.

Av de mer spekulative rapportene denne søndagen er avisa The People som melder at spillere på Anfield ønsker at Benitez skal gamble på å hente tilbake Michael Owen i sommer, på samme måte som da Robbie Fowler fikk komme tilbake.

Med Newcastle på vei ned i The Championship vil trolig Owen ønske seg bort og kan komme gratis fordi han ikke har skrevet under en ny kontrakt med "skjærene".

Og til slutt skal altså Fernando Torres ha sagt til den spanske avisa Marca at han ønsker at Liverpool henter hans spanske landslagskollegaer David Villa og David Silva fra Valencia.

Den spanske klubben har som kjent økonomiske problemer og må trolig selge spillere i sommer. Og Torres mener de to vil gi Liverpool den forsterkningen laget trenger neste sesong.

- Villa og Silva ville komplementere Liverpool svært godt, sier Torres til Marca.

No comments:

Post a Comment