Tuesday, September 11, 2007

Blir der de er

Det er den store dagen for dementier på Anfield - og andre steder.

I går kom det rykter om at Pepe Reina hadde fått et tilbud om å dra tilbake til Spania og spille for klubben hans far spilte for – Atletico Madrid. Men disse ryktene har Rafa Benitez i dag tilbakevist.

- Jeg snakket med noen om dette, men dessverre må dette ha vært en svært uerfaren journalist. Før Reina skrev under på sin nye kontrakt var det mange klubber som ønsket å snakke med ham. Men det er mange uker siden, sier Benitez ifølge Football.co.uk.

- Han (Reina) trives godt i Liverpool, og når laget nå spiller så godt i starten av sesongen, synes jeg ikke det er naturlig å begynne å snakke om hva som skjer ved sesongslutt, sier han videre. Noe som kan tolkes som om Reina vil bort ETTER denne sesongen. Noe som igjen ville være å dra antagelsene vel langt.

Et annet dementi kommer i forhold til den italienske midtbanespilleren Pasquale Foggia, som Liverpool i følge kilder som Soccervoice, skulle være interessert i.

Men ryktene om dette har fått hans klubb Cagliari til å reagere kraftig. På klubbens hjemmeside ble det publisert en rasende benektelse som sier dette kun er basert på fabrikkerte historier i tabloidaviser, melder Setanta.

Den 24 år gamle vingen er Lazios eiendom, men det skal allerede eksistere en kontrakt som ligger klar for å gjøre ham til Cagliari-spiller på permanent basis etter nåværende sesong.

Tidligere i måneden ble han kalt opp til Roberto Donadonis EM-tropp.

Inter Milan-sjefen Roberto Mancini skal ha sagt at han er en stor beundrer av vår hardtkjempende midtbanespiller Momo Sissoko. I følge den italienske avisa Tuttosport skal klubben være interessert i å betale det som skal til for å hente ham til pastaens hjemland, melder Sportingo.

Vår midtbanekjempe skal være øverst på shoppinglista sammen med Barcelonas Deco og Spartak Moskvas Radoslaw Kovac.

Momo har imidlertid nettopp signert en forbedret kontrakt på Anfield og vil neppe være interessert i å dra til Italia så lenge han får spilletid og gjør det godt. Noe han har så langt denne sesongen. Jeg ser det som SVÆRT usannsynlig at Sissoko skulle forlate oss denne sesongen.

No comments:

Post a Comment