Saturday, September 8, 2007

Er dette vår mann?

Kanskje Rafa Benitez har funnet mannen som skal styrke midtforsvaret vårt?

Gjennom sommerens transfervindu var det mange som etterlyste en backup for våre midtstoppere. En spiller som mange trodde ville bli Gabriel Heinze. Men da den planen ikke gikk gjennom hadde ikke Benitez noen backupløsning.

Men nå skal folket på Anfield ha blitt alarmert av nyheten om at Newcastles meget lovende unge stopper Steven Taylor ikke ønsker å skrive under på noen ny kontrakt med the Magpies.

Taylor, som i følge The Northern Echo er den mest lovende unge spilleren Newcastle har avlet fram sjøl på mange år, fikk et tilbud om en ny femårs-kontrakt. Men har altså ikke skrevet under.

Denne uka var han i Montenegro som kaptein for Englands U21-lag. Og etter at hans far på hans vegne avslo kontraktsforlsaget som ble beskrevet som ”skuffende”, sier kilder på Merseyside at man vil forsøke å signere unggutten om han ikke har skrevet under noen ny kontrakt innen januar.

Benitez skal se på Taylor som den ideelle erstatter for vår aldrende midtstopperkjempe Sami Hyypia, som backup for Jamie Carragher og Daniel Agger.

No comments:

Post a Comment