Sunday, September 9, 2007

Crouch vil vente og se

Vårt fjerdevalg i konkurransen om spissplassene utsetter å skrive under på en ny kontrakt.

Peter Crouch (26) har fått tilbud om en ny treårskontrakt. Hans nåværende kontrakt er ferdig om 18 måneder, men vil ikke skrive under på det nye foreslåtte tilbudet, i følge Daily Mail.

Dersom Liverpool denne sesongen skulle vinne Premier League må Crouch ha et visst antall kamper for å få en egen seiersmedalje. Først ønsker han å forsøke å kjempe seg tilbake i førstelaget, men dersom ikke situasjonen er forandret til januar vil han høre på tilbud fra andre klubber, mener avisa.

Jeg forstår godt om Crouch vil vurdere sine alternativer, og jeg ser det ikke som veldig usannsynlig om han blir solgt i januar.

Vårt klare førstevalg i målet, Pepe Reina, skal være ønsket av den spanske klubben Atletico Madrid. Atletico – klubben Pepes far Miguel Reina vant La liga med - skal ikke være fornøyd med sine egne keepere Leo Franco og Christian Abbiati. Nå skal klubben ha tatt kontakt med Reinas agenter, i følge den spanske avisa AS – melder Tribalfootball.

Reina skreiv tidligere i år under på ny kontrakt med Liverpool, og vil helt sikkert – håper jeg – ikke høre på andre tilbud!

I følge Daily Mail skal Manchester United og Chelsea være de mest interessante klubbene for Barcelonas supertalent Giovani Dos Santos. 18-åringen har fått seg ny agent – Pini Zahavi, og Barcelona frykter dette vil føre til et klubbskifte. Dos Santos blir av mange sett på som Ronaldinhos arvtager i det spanske laget.

Vår nye eier Tom Hicks skal være interessert i å utvide sitt sportsimperium ved å kjøpe seg inn det Nord-amerikanske racingssirkuset NASCAR. Det skal være laget nå eid av Richard Childress som skal være interessant, i følge Daily Mail.

Tom Hicks eier allerede basketball-laget Texas Rangers ishockey-laget Dallas Stars og Mesquite Championship Rodeo i tillegg til at han har kjøpt vår klubb sammen med George Gillette.

No comments:

Post a Comment