Sunday, September 23, 2007

Derfor?

Pako Ayesteran har forlatt Liverpool som assisterende manager. Er det derfor formen er så dårlig for tida?

Formen til Liverpool har vært nokså begredelig de siste tre kampene. Lørdag klarte vi bare 0-0 hjemme mot Birmingham, tirsdag ble det 1-1 borte mot Porto og målløst mot Portsmouth i kampen før det.

Xabi Alonso har gått ut og sagt at han er misfornøyd med at Pako måtte gå, melder Sky Sports. Dette mener Alonso er et stort tap for klubben.

- Jeg snakket med Pako da vi fikk beskjeden, fordi vi stod hverandre veldig nære. Dette er vanskelig for alle spillerne. Vi har jobbet svært nært ham lenge, så dette blir en forandring som blir vanskelig, mener Xabi.

- Det kommer til å ta litt tid å venne seg til den nye situasjonen, siden han var så viktig i treningsopplegget. Tiden vil vise hvordan det går. Vi kan ikke se bakover nå, bare framover, sier en offensiv Alonso.

Og dette viser med all tydelighet hvor sentral Pako Ayesteran har vært i treningene på Melwood – kanskje en av de aller mest sentrale i å sette Rafa Benitez’ filosofi ut i livet. Og kanskje er det nettopp derfor Liverpool har vist en dalende form de siste kampene? Burde Benitez heller gjort dette mot slutten av siste sesong for å innføre et nytt regime i løpet av sommeren?

Hva mener du?

No comments:

Post a Comment