Tuesday, September 25, 2007

Reading-Liverpool 2-4

For en spiller! Fernando Torres' navn står allerede skrevet i Liverpools historiebøker. Men at han kommer til å bli en av de største er det liten tvil om.

Det åpnet veldig lite lovende. Det var faktisk en pinlig dårlig førsteomgang, med Yossi Benayouns mål som eneste virkelige lyspunkt i tirsdagens ligacup-møte med Reading.

Men det var akkurat som om førsteomgangen bare var oppvarming, en trend jeg forøvrig mener å ha merket i mange kamper tidligere også. For etter pause så plutselig Liverpool ut som et nytt lag. Både Sebastian Leto og Lucas Leiva virker som svært gode kjøp, særlig etter pausen. Leto var da også den som spilte fram kveldens store mann på hans første mål. Fernando Torres har vist at han er en god fotballspiller også tidligere i sesongen, men i kveld fikk vi VIRKELIG valutta for pengene!

Og da Steven Gerrard kom på for Peter Crouch, etter at John Arne Riise også var kommet på for Fabio Aurelio løsnet det virkelig på Madejski Stadium. Begge innbyttere la hver av sin strålende pasning som ga Torres sitt første hattrick i den røde trøya.

Se kampreferat og målene her:

2 comments:

  1. Flott side!
    Kan vi regne med highlights her etter hver kamp.....?
    : )
    Morten

    ReplyDelete
  2. Takk! Ja, jeg forsøker å oppdatere så ofte jeg rekker og har mulighet... ;o)

    ReplyDelete