Saturday, September 15, 2007

Portsmouth - Liverpool 0-0

Det ble aldri den store forestillingen på Fratton Park mot Portsmouth. Men det er greit nok med ett poeng på bortebane, og Reina ble dagens helt.

Dermed gikk vi nok en gang av banen uten å ha sluppet inn mål, for å se det med positive øyne.

Kampen startet relativt godt, men ble snart en tam affære. Og det eneste tilløpet til virkelig god fortball så vi da Steven Gerrard kom innpå i andre omgang.

Men vi er som vanlig solide defensivt, bortsett fra da Alvaro Arbeloa klarte å dra Kanu i drakta og lage straffe. En hendelse som ellers, i 99 av 100 tilfeller, ikke ville gitt straffe. Men jeg er enig med Kenneth Fredheim som sier at man må slå ned på denslags. Selv om det er vår egen spiller som gjør det.

Problemet er bare at ikke alle dommere slår ned på det samme.

Pepe Reina ble imildertid dagens store helt da han tok straffen, i tillegg til flere andre gode inngripener.

Kampen bærere etter min mening forøvrig preg av at vi benket noen av våre beste spillere. Steven Gerrard, Ryan Babel og Fernando Torres, som alle kom inn i andre omgang ble spart fra start. Helt sikkert med tanke på kampen mot Porto på tirsdag. Men nå har jo Benitez sagt at det er ligaen som er førsteprioritet? Eller tar jeg feil? Da bør vi bruke våre beste menn i ligaen og la Champions League være en bonus!

Hva synes du?

Laget som startet:
Reina, Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa, Pennant, Sissoko, Alonso, Benayoun, Voronin, Crouch.

Benken:
Itandje, Hyypiä, Gerrard, Torres, Babel.

Les kampreferatLiverpool.no og VG Live!

No comments:

Post a Comment