Wednesday, September 17, 2008

Midtbanetalent glipper?

Liverpool går glipp av midtbanetalent? Dirk Kuyt på vei bort neste sommer? Hvem har skylda om Liverpool ikke lykkes denne sesongen? Se et lengre sammendrag av Marseille-kampen!

Liverpool har mange ganger i sommer blitt koblet til Manchester Citys unge midtbanetalent Michael Johnson. Men i følge FootballCorner skal det toget nå ha gått. Spilleren, som også Arsenal skal ha vært interessert i, har skrevet en ny langtidskontrakt med de blå i Manchester.

Både City og Liverpool skal ha vært klare for å by £12m for den engelske U21-spilleren. Men en ny kontrakt vil trolig gjøre at prisen som må betales blir svært høy. Men i disse tider skal man aldri si aldri om noen spiller.

Dirk Kuyt forsetter å imponere i Liverpool-trøya. Spilleren som mange trodde skulle bli vår neste store midtspiss har tatt rollen som høyreving og gjort den til sin.

I sommer gikk det mange rykter om at han var på vei bort fra Anfield. Martin Jol, tidligere Tottenham-manager, er nå trener i Hamburg SV og skal ha lagt inn et bud, som ble avslått. Men interessen har ikke kjølnet, skal vi tro FansFC. De melder nå at Jol vil legge inn et nytt bud neste sommer på £14m.

Kuyt har sagt at han liker Jol som trener og at han godt kunne tenke seg å spille under ham en gang i framtida.

- Martin Jol er den beste treneren fra Holland - en jeg muligens vil ønske å jobbe under en gang i framtida, sa Kuyt til Sportsweek.

Men Kuyt har to år igjen av kontrakten sin på Anfield og trives godt på Merseyside. Jol skal være villig til å vente til slutten av sesongen med å legge inn et nytt bud.

Nettstedet VitalFootball har gjort en undersøkelse der de har spurt sine brukere hva det er som holder Liverpool tilbake fra å vinne ligaen denne sesongen. Og de fikk et klart og nærmest unisont svar fra leserene.

De fikk velge mellom om det var eierne, spillerne, Parry eller Rafa som hadde mest å si for om Liverpool kan vinne serien. Og brukerne var ikke i tvil; Hicks og Gillett får skylda.

Dette var det endelige resultatet etter spørreundersøkelsen på VitalFootball:
  • Hicks og Gillett (67%)
  • Spillerne (16%)
  • Parry (9%)
  • Benitez (8%)
De amerikanske eierne tok over klubben for halvannet år siden og har skuffet mange gjennom å ikke holde sine løfter om å støtte Benitez på overgangsmarkedet og starte arbeidet med et nytt stadionanlegg.

Men det er klart at de alene ikke kan ha skylda om vi ikke vinner ligaen denne sesongen. Hadde de gitt Rafa mer penger til spillere hadde imidlertid trolig sjansen for suksess vært enda større.

Er du enig?

Her er forøvrig et lengre sammendrag av gårsdagens Champions League-kamp mot Marseille:

No comments:

Post a Comment