Saturday, September 13, 2008

Liverpool - Manchester United 2-1

Det ble en gledens dag på Anfield da Liverpool fortjent vant over erkerival Manchester United etter flott spill. Se mål og høydepunkter her!
Før kampen var det blitt spekulert i hvorvidt Steven Gerrard og Fernando Torres ville starte, etter å ha vært ute med skade en periode. Det ble meldt at begge var friskmeldt, men de startet likevel på benken.

De for anledningen hvitkledde fra Manchester sjokkåpnet og hadde mye av spillet de første ti minuttene av kampen. Scoringen av Tevez, etter tre minutter, kom etter svært tannløst forsvarsspill av Liverpool. Men etter dette viste Liverpool hva som bor i laget. Gjestene ble etter hvert kjørt i senk.

Først kom utlikningen, da Wes Brown er uheldig og setter ballen i eget mål, etter en tabbe av Van der Sar. Albert Riera, som jeg mener bør få kreditt for godt spill i dag, var imidlertid fremme og presset.

Andre omgang var imidlertid det største lyspunktet sett under ett. Det er lenge siden jeg har sett United såvidt tannløse og Liverpool dominerte stort! Innbytter Ryan Babel satte inn seiersmålet etter 77 minutter etter en pasning fra Dirk Kuyt som fikk ballen fra Javier Mascherano som hadde kranglet seg forbi United-forsvaret.

Det mest negative man kan trekke fram fra kampen er at Robbie Keane fortsatt ikke har scoret i rødt. Men vi vet at Keane gjerne sliter med å score etter et klubbskifte. Når det først
løsner blir dette veldig bra!

Se mål og kampreferat her:

---------------------------------------------------------------------------------
Les kampreferat hos Liverpool.no, VG.no/live og BBC!

Laget som startet: Jose Reina, Alvaro Arbeloa, Martin Skrtel, Jamie Carragher, Fabio Aurelio, Yossi Benayoun, Xabi Alonso, Javier Mascherano, Albert Riera, Dirk Kuyt, Robbie Keane.

Benken: Diego Cavalieri, Andrea Dossena, Sami Hyypia, Steven Gerrard, Fernando Torres, Ryan Babel, David Ngog.

1 comment: