Thursday, September 25, 2008

Flere fra Tottenham?

Forsvarsspiller fra Tottenham linkes. Brasiliansk forsvarsspiller linkes. Torres-erstatter linkes.

Nok en Tottenhamspiller linkes til Liverpool. I går kunne vi lese at Liverpool ønsker Spurs' høyreving Aaron Lennon. I dag forteller The Daily Telegraph at Merseysideklubben også har lyst på den unge, talentfulle backen Gareth Bale, med fortid i Southampton.

Til tross for at Tottenham i sommer mistet både Robbie Keane, til Liverpool og Berbatov til United, skal Benitez i følge avisa ønske å legge inn et bud på £15m for spilleren i januar. Og tidligere Wales-manager Mark Hughes mener han har fotballens beste venstrefot.

Dagens største rykte, som er blitt bekreftet i The Liverpool Echo er at Liverpool er interessert i å hente den 20 år gamle brasilianske forsvareren Aislan (Aislan Paulo Lotici Back) fra Sao Paulo. Dette kan du forøvrig lese mer om på Liverpool.no og min hensikt med denne bloggen er blant annet å skrive om ting vår offisielle klubbside ikke får med seg, eller mener er for useriøst. Derfor lar jeg det ligge nå.

Ellers har det gått rykter den siste tiden om at klubber i Premier League skal være interessert i spilleren som erstattet Fernando Torres da han dro fra Atletico Madrid. Den gangen hentet klubben Sergio Aguero og nå sier Torres, i følge FansFc, at han vil Liverpool også skal kaste seg inn i jakten på spilleren.

Torres mener, i følge nettstedet, at Aguero vil ha samme påvirkning på den egelske ligaen som han sjøl har hatt, som mestscorende utenlandsk debutant i Premier League.

- Da vi så ham på trening første gang viste vi med en gang at han ville komme til å få suksess, skal Torres ha sagt til La Futbolería om spilleren som allerede har fem mål på tretten kamper for Argentina. Aguero skal imidlertid ha en skremmende prislapp. Atletico mener 20-åringen er verdt hele £45m.

Men det er vel litt tidlig å tenke på å hente inn en dyr spiss igjen allerede nå? Burde ikke Keane få litt tid på seg til å vise hva han er verdt?

Hva mener du?

Her kan du se Aguero i aksjon:

1 comment:

  1. Aislan - en relativt godt etablert forsvarsspiller. Akkurat i det leddet har vi vel bra dekning. Eller er noen av de fire som kjemper om fast plass på vei bort?

    ReplyDelete