Monday, September 29, 2008

Inder vil kjøpe Liverpool?

Er verdens 6. rikeste mann interessert i å overta eierskapet i Liverpool FC?
Alle rapporter så langt, hva gjelder eiersituasjonen for Liverpool FC, tilsier at texanerne George Gillett og Tom Hicks vil komme til å selge klubben før eller senere. Og den dramatiske situasjonen i den internasjonal økonomien gjør ikke akkurat eierskapet noe enklere for amerikanerne, som blir stadig mindre populære på Merseyside.

Så langt har det vært Sheik Mohammed som har vært den mest sannsynlige til å overta eierskapet om Texas-milliardærene skulle velge å selge. Men i følge rapporter i dag er nå en indisk forretningsmann også interessert.

Anil Ambani er verdens 6. rikeste mann, og på Forbes' "rikest-i-verden-liste" skal Ambani være god for over 42 milliarder dollar.

I følge tidligere rapporter har han vært interessert i å kjøpe seg opp i Everton og Newcastle. Men i følge The People og The Guardian har han nå trukket seg fra oppkjøpet på Tyneside. Og i følge TribalFootball melder den samme avisa nå at han skal være interessert i Liverpool. Noe som er litt merkelig når han i følge Liverpool Daily Post virker mest interessert i klubbnabo Everton. På den samme avisas diskusjonsforum går det imidlertid en tråd som handler om at Ambani vil kjøpe Liverpool FC.

Enkelte mener at denne historien kun er satt ut for å driver prisen på Liverpool FC i været. I følge The People skal han være villig til å by £550m for klubben.

Etter min mening er det bare bra at det eventuelt er flere som er interessert i å kjøpe klubben vår. Jo flere som er interessert, jo større er sjansen for at amerikanerne på et eller annet tidspunkt selger!

Hva synes du?

No comments:

Post a Comment