Sunday, September 14, 2008

Spiss i sjokkretur?

Skal den "uslepne diamant" komme tilbake til Anfield?
Dagen etter den etterlengtede seieren over de røde djevlene og to dager før vi møter gamle kjente fra Marseille i Champions League, kommer et merkverdig rykte. Det er det første skikkelige tranferrykte i forkant av neste Silly Season, om tre og en halv måned.

For nå melder nemlig flere medier at Rafa Benitez har fått opp øya for Wigans Emile Heskey. Vår gamle "sovende kjempe", som Houllier i sin tid kalte ham. Den "uslepne diamant", som aldri ble noen juvel i den røde trøya. Den store spissen scoret faktisk bare 39 ganger på 150 kamper mellom 2000 og 2004 på Anfield, før han ble solgt til Birmingham for £3.5m.

Men etter tiden i Birmingham og senere Wigan har Heskey utrolig nok igjen spilt seg inn i landslagsdiskusjonen, og nå skal Benitez være interessert i å hente ham i januar, melder EatSleepSport.com.

Tottenham, Celtic og Aston Villa skal også følge Heskey nøye, og Birmingham kan bli tvunget til å selge ham i januar, framfor å la ham gå gratis neste sommer. Han har nemlig bare 10 måneder igjen av kontrakten.

Men vil vi ha ham tilbake til Anfield? Jeg mener nei! Han har fått sin sjanse på Merseyside og er ikke i den klassen Liverpool trenger!

Hva mener du?

2 comments:

  1. Her var det noen feil Murphy. For det første ble Emile solgt for £6,25M. For det andre spiller han ikke Birmingham lenger. Han signerte for Wigan i Juli 06.
    De 39 målene er kun i ligaen, vi skal ikke glemme noen av de viktige UEFAcup og CL måla han scoret. Tenker vi også på at Micheal var "mannen som skulle score målene", var han ikke SÅ ille som alle skal ha det til:)

    ReplyDelete
  2. Sorry, jeg leste feil ang klubben Wigan.

    ReplyDelete