Sunday, February 8, 2009

Barry igjen aktuell?

Rafa Benitez med nyvunnet makt vil igjen forsøke å hente Gareth Barry?

I følge rapporter fra både News of the World og Setanta Sports ønsker Rafa Benitez igjen å forsøke å hente Gareth Barry fra Aston Villa til Liverpool.

News of the World skriver at Benitez ønsker å teste makten han har under regimet av sin nye kontrakt. Det er ennå ikke blitt offisielt bekreftet at han har fått noen ny avtale med klubben, men ordlyden i artikkelen antyder at en slik avtale er rett rundt hjørnet.

Dersom Villa ikke klarer å spille seg til Champions League denne sesongen tror også Villa-manager Martin O'Neill at Barry forsvinner.

- Gareth har holdt ord og er fortsatt Villa-spiller. Dersom vi fortsetter å gjøre det bra, hvem vet? Men om vi ikke kvalifiserer oss til Europa, vil det bli verre, sier O'Neill.

Og i følge Setanta sier han:

- Etter å ha sett innsatsen hans denne sesongen tror jeg ingen ville dømme ham om han dro.

Men så er jo spørsmålet; trenger vi egentlig Barry? Etter at både Keane og Pennant forsvant og Xabi Alonso og Javier Mascherano gjør jobben godt på midtbanen, trenger vi vel heller en mer offensiv spiller, og aller helst en høyrekant?

Hva mener du?

2 comments:

  1. Barry er vel gjerne en "offensiv" spiller i så måte, han er den type spiller for Villa som Gerrard er for LFC, og Lampard for Chelsea, etc etc.
    Dessuten er han multifunksjonell, venstreback-venstreving, sentral midtbane, bindeledd mellom midtbane og angriper, så med andre ord, hvordan kan du sammenligne han med Alonso og Mascherano?

    ReplyDelete
  2. samenlignast gjerne med dei sidan det mest sannsynleg er dei han vil konkurere med om plassane...

    ReplyDelete