Tuesday, February 17, 2009

Ny høyreback i sommer?

Glen Johnson inn på høyreback i sommer? Liverpool først i køen til å hente tsjekkisk talent? Keirison blir i Brasil ut året - m.m.

Etter at Steve Finnan forsvant fra Liverpool er det stort sett Alvaro Arbeloa som har figurert på høyrebacken. Innimellom har Jamie Carragher vikariert der og Philipp Degen ble kjøpt inn i sommer, men har ikke slått til, stort sett på grunn av skader.

Men det ser ikke ut til at Benitez er helt fornøyd med denne lagdelen, til tross for at Arbeola stort sett leverer gode prestasjoner. Og i følge nettstedene CaughtOffside og FansFC melder flere britiske tabloider at Glen Johnson bare var en signatur unna å bli Liverpool-spiller i januar. Men avtalen skal ha falt i fisk i siste liten.

Johnson skal ha vært på ønskelista til Benitez en stund og trolig vil han legge inn et nytt bud kommende sommer. Da skal klubbene, dersom ryktene stemmer, møtes for å lage utkast til en ny avtale.

I følge Sport.co.uk skal Liverpool være interessert i et tsjekkisk talent som har blitt kalt "den neste Tomas Rosicky". Vaclav Kadlec skal være et av de største talentene tsjekkisk fotball har sett og har vært fast på landets aldersbestemte landslag og har scoret ni mål på 11 kamper.


Han spiller nå på det tsjekkiske U19-landslaget og er i stallen til Sparta Prague. Nå blir han fulgt av en rekke klubber, inkludert Liverpool og Chelsea. Kadlec var imidlertid på prøvespill som barn og Liverpool skal være favoritter til å hente ham.

Nettstedet Sport.co.uk har tidligere påstått at Liverpool i januar var nære å kjøpe den brasilianske spissen Keirrison som erstatter for Robbie Keane, på trasfervinduets siste dag.

Nå melder det samme nettstedet at italienske Roma står først i køen for å hente ham.

I følge Setanta Sports bekrefter imidlertid spillerens agent at Liverpool har forhørt seg om Palmeiras-spilleren, i likhet med flere andre klubber som Real Madrid og Bayern Munchen - men ikke Roma.

Keirrison er blitt kåret til Årets Unge Spiller i Brasil og har scoret åtte ganger på fem kamper så langt denne sesongen. Det ser imidlertid ut til at det unge talentet blir i Brasil ut 2009, både for å kjempe for sitt lag og for å ytterligere øke sin egen markedsverdi.

Det svirrer for tiden så mange rykter om forskjellige spillere at jeg ikke rekker å skrive om alle. Dere kan sjøl lese mer om Bruno Ecuele og Oscar Sielva.

No comments:

Post a Comment