Wednesday, February 4, 2009

Everton - Liverpool 1-0

Onsdag kveld var det klart for omkamp i FA Cupen. Denne gang på Goodison Park og Liverpool røyk ut.

I laget var Andrea Dossena og Lucas Leiva kommet inn for Fabio Aurelio og Javier Mascherano. Og på forhånd hadde Benitez sagt at man ikke ville sette noe frimerke på Tim Cahill. Aurelio er helt ute av troppen, trolig på grunn av skader, mens Mascherano er på benken.

Les flere kampfakta hos BBC!

Laget møtes for tredje gang på 16 dager og kampen måtte onsdag avgjøres, om det så skulle gå til straffekonk.

Undertenede fikk kun sett kampen på en litt svak streaming. Men mitt inntrykk av 1. omgang var at det var en tøff batalje, uten for mange store sjanser. Den store nedturen var naturlig nok at Steven Gerrard måtte ut med en hamstring-skade. Han ble erstattet av Yossi Benayoun.

Andre omgang ble minst like dramatisk, men også målløs. Nok en nedtur; Lucas fikk sitt andre gule kort og ble utvist. Men resten av laget viste styrke og lot være å slippe inn mål.

Dermed gikk kampen til ekstraomganger.

Første ekstraomgang ga ingen mål, men Fernando Torres ble byttet ut og erstattet med Ryan Babel.

Andre ekstraomgang ser ut til å utvikle seg tilsvarende. Men etter 28 minutter av ekstratiden kommer Gosling og setter inn 1-0.