Friday, February 27, 2009

Parry ut - Barry inn?

Parry-exit gir mer stabilitet? Gareth Barry-sagaen fortsetter.

De siste dagene har vært en berg- og dalbane for enhver Liverpool-supporter. Men etter mitt syn en bane med flest positive utforbakker.

Først spilte Liverpool en kamp som endte i nok et uavgjort resultat, mot Manchester City. Så løftet laget seg, som vanlig, i Champions League og slo Real Madrid på bortebane. Og før lørdagens kamp mot Middlesbrough har vi altså mottatt nyheten om at Rick Parry vil gi seg i Liverpool ved sesongeslutt, etter 12 år i Liverpool FC.

Mange mener Parry har vært en av de viktigste faktorene i forhold til at George Gillett og Tom Hicks fikk overta eierskapet i Liverpool. Og den siste tiden har det blitt stadig mer klart at Parry har havnet midt mellom Hicks, Gillett og Benitez - antagelig mellom barken og veden. Dermed måtte til slutt noen gå, og antagelig vil det være sunt for klubben at Parry nå gir seg.
Kanskje dette kan bidra til å skape mer stabilitet i klubben?
Hva mener du?

Så kan vi spørre oss; vil Gareth Barry-sagaen aldri ta slutt? For idag skriver Metro.co.uk at Parrys kommende avgang trolig er et tegn på at Benitez har vunnet en maktkamp i klubben. Han vil trolig signere en ny kontrakt og starte et nytt forsøk på å hente Barry til Anfield.

For nå skal nemlig, i følge nettstedet, Hicks og Gillett ha innsett at klubbens manglende evne til å dominere Premier League skyldes mangelen på nok kvalitetskjøp sist sommer. Som vi vet ble Robbie Keane kjøpt inn i stedet - mot Benitez' vilje. Et kjøp vi nå vet ikke ble spesielt vellykket.

Vil vi nok en gang oppleve en sommer med historier om Barry?

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment