Monday, February 16, 2009

Boro-ving linkes

Ung Middlesbrough-ving til Merseyside? Voronin til London? Benitez får full kontroll?

I følge søndagsutgaven av The Mirror ønsker Liverpool å hente Middlesbroughs ving Adam Johnson. Men Liverpool vil få konkurranse fra Manchester United om underskriften til kantspilleren.

Johnson, som blir 22 år i juni, er opprinnelig venstreving, og er et av talentene utviklet i Middlesbroughs eget ungdomsakademi. Han kan også brukes med hell på høyre side. Men Boromanager Gareth Southgate, som også trolig mister Stewart Downing kommende sommer, ønsker å beholde sin egenproduserte spiller.

Dersom Boro rykker ned vil det imidlertid ikke være tvil om at en taltentfull spiller av Johnsons kaliber må få gå, og da vil budene trolig starte på omkring £10m-£12m.

Det har kommet mange historier om vår utlånte spiss Andriy Voronin de siste dagene. Spesielt etter at han scoret to mål mot Bayern Munchen denne helga.

Først ble det hevdet at Voronin ønsket å komme tilbake til Anfield, for å erstatte Robbie Keane. Men nå skal han ha åpnet samtaler med Hertha Berlin om å få fortsette låneoppholdet der.

VIDEO: Se Voronin-målene her!


Nå skal Harry Redknapp i Tottenham ha lagt sine sultne øyne på ham og skal ønske å kjøpe ukraineren til London kommende sommer. Redknapp skal i følge FansFC være villig til å gi £5m for spilleren som kom gratis til Liverpool i 2007.


Rafa Benitez' kontraktssituasjon ser ut til å kunne bli løst denne uka. I følge en interessant artikkel i The Times, skal Rafa ha overtalt Hicks og Gillett til å gi ham kontroll over transferbudsjettet, men venter ennå på å få innfridd et ønske om også å kontrollere ungdomsakademiet. Benitez har imidlertid ventet såvidt lenge på å få kontrakten sin på plass, at det virker som han godt kan vente en stund til, for å få det som han vil der også.

I følge The Mirror sier en kilde:

- Alle problemer er nå blitt løst og kontrakten vil bli signert i løpet av noen dager.

Dette er innlegg nummer 480 på denne bloggen, og for to dager siden hadde Murphys Liverpool 2 årsdag! HURRA!

2 comments:

  1. Grattis. Er hyppig innom og sjekker ståa.

    Harald

    ReplyDelete
  2. Antar at du fikk med deg "Emma"-pranken? riiimelig døvt gjort...

    Anyway, sjekk ut bloggen min a!
    Den er dessverre helt fri for fotball, men full av masse annet fjas :)

    http://www.petealmighty.com/

    ReplyDelete