Tuesday, June 10, 2008

Silly Season #26

Lynving fra London på vei? Barry-agent røper seg? Torres delaktig i EM-seier - se målet!
Det er ikke lett å vite hva som skjer om dagen. I det ene øyeblikket linkes Liverpool til den ene vingen etter den andre, før det neste dag benektes at de er interessante. Men noe jeg føler meg ganske sikker på er at Benitez ønsker seg minst én ny ving i dette transfervinduet, ikke minst fordi Kewell ble funnet for dårlig for ny kontrakt.

Og den siste spilleren til å bli linket er den lille og kreative vingen Shaun Wright-Phillips hos Chelsea. Det er ikke første gangen den raske sønnen til den gamle Arsenal-legenden Ian Wright settes i forbindelse med Anfield, men nå påstår Fans FC at han står på toppen av ønskelista til Rafa Benitez.

Den engelske landslagsspilleren har fått relativt lite spilletid etter at han kom til Chelsea fra Manchester City for £21m, og Portsmouth skal allerede ha vært ute med et bud på £10m.

Benitez skal imidlertid være villig til å legge £15m på bordet, men det vil antagelig overraske mange om rubelrikingene i London lar den talentfulle spilleren gå til en tittelkonkurrent.

Hva tror du?


Sagaen om Gareth Barry fortsetter og denne gangen er det Barrys agent som har snakket med BBC. På kanalen Five Live sier agenten at hans klient har planer om å spille i Champions League kommende sesong.

I følge agenten har Barry gitt O'Neill beskjed om dette. Og trolig har Aston Villa-manageren innsett at spilleren er tapt, men ønsker å få mest mulig igjen for ham.

Birmingham-klubben skal allerede ha avslått to bud på spilleren - det siste på £12m. Villa vil ha minst £15m for Gareth Barry.

OPPDATERT: I følge tidligere rykter har Martin O'Neill og Aston Villa vært interessert i å sikre seg en ny høyreback - og lagt sine øyne på Steve Finnan.

Nå melder bloggen FootballCorner at Liverpool skal tilby Villa £12m + Finnan. Noe som i såfall, om man regner med at prisen for Finnan er £2m betyr at Villa får det de ber om.

Hva tror du?

Dagens røde helt i fotball-EM er utvilsomt Fernando Torres som var sterkt delaktig da Spania slo Russland 4-1. Merkelig nok ble Torres tatt av etter få minutter i 2. omgang, trolig for å spare ham til senere kamper. Her ser du målet der Torres assisterer David Villa!

No comments:

Post a Comment