Tuesday, June 3, 2008

Silly Season #20

Rafa Benitez ønsker å bli trener i Chelsea??!
I dag dukket det opp en historie på en nettside som jeg virkelig håper kun er tull og tøys! Men det er såvidt foruroligende at jeg er nødt til å kommentere det.

Det er nettstedet VitalFootball som i dag bringer en historie som påstår at Rafa Benitez skal ha kontaktet Chelsea og sagt han er interessert i å ta over jobben som trener i klubben!!

Londonklubben er selvsagt på jakt etter ny sjef på Stamford Bridge etter at de sparket Avram Grant etter tapet i Champions League-finalen og andreplass i serien. Og nettstedet viser til spanske aviser som viser til et radioprogram der det skal ha kommet fram at Benitez ønsker å dra til London og Chelsea om en formell forespørsel skulle komme.

Det antydes at Roman Abramovich har falt for Benitez' evne til å levere gode resultater i Europa. Og Rafa på sin side skal ha blitt stadig mer desilusjonert over det utenomsportslige rotet med Hicks og Gillett, som igjen har gitt dårlig vilkår for arbeidet med å forsterke troppen til neste sesong.

Nettstedet sier de ikke kan se bort fra at historien er blitt plantet for å få økt Benitez' transferbudsjett, men mener det er for mange detaljer i historien fra den spanske radiostasjonen til at det bare kan være tull.

Men vi får virkelig håpe at dette ikke har noen stor rot i virkelighetens verden. Skulle Benitez ønske å gå til en av Liverpools argeste konkurrenter, fra klubben der fansen elsker ham høyere enn eierne? Det ville i såfall gjort ham til et hatobjekt for all framtid på Merseyside, og et være et svært lite lurt trekk, spør du meg. På den annen side ville ikke jeg, og jeg tror heller ikke så mange andre, bli spesielt overrasket om en manager med Benitez' fortid - han forlot Valencia fordi eierne der ikke ga ham nok støtte på transfermarkedet - dro videre til en klubb der eieren har svært dype lommer.

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment