Wednesday, June 4, 2008

Silly Season #21

Italiensk venstreback snart klar? Riise til Roma? Bud klart for Porto-ving? Juventus sliter med kapitalen?
Så ser det altså ut til å være ganske sikkert at Andrea Dossena blir Liverpool-spiller. Den italienske backen skal straks være klar for å skrive under en kontrakt som tar ham fra Udinese for £7m.

26-åringen er i dag på Merseyside for medisinsk test og for å gjøre ferdig de siste detaljene i sin personlige kontrakt. Hans agent sier at alle detaljene nå i praksis er på plass. Og Dossena, som egentlig skulle gifte seg kommende helg, har gjort om på planene sine, for å gjøre ferdig overgangen.

I følge The Evening Standard krevde Udinese opprinnelig £8m for spilleren, men klubbene skal ha møtt hverandre på halvveien.

Avisa skriver samtidig at det mest sannsynlige neste stoppet for John Arne Riise er den italienske hovedstadsklubben Roma.

I følge Liverpool Daily Post har Dossena, til tross for at han ikke kom med i Italias EM-tropp, vært en av de mest innflytelsesrike spillerne i Serie A siste sesong.


I dag har ryktene om Ricardo Quaresma også kommet til nettstedet FansFC, som hevder at Liverpool er i ferd med å gjøre klar et bud på £15m for spilleren.

Nettstedet gjentar det som er blitt sagt tidligere om den 24 år gamle midtbanespilleren som kan spille på begge vingene. Men FansFC mener også å vite at Jose Mourinhos Inter Milan er interessert i spilleren, men at Liverpool er favoritter til å få hans underskrift.

Samtidig ser det også ut til at Xabi Alonso snart er klar for italienske Juventus. Men i følge den italienske avisa La Stampa sliter "den gamle dame" med å bla opp det som skal til av penger for overgangen, melder TribalFootball.

Avisa sier at Juve og Xabis agent har blitt enige om de personlige betingelsene i en fireårs-kontrakt. Men pengene for å gjøre avtalen ferdig skal klubben slite med å hoste opp. Samtidig jobber Juventus med å selge flere av sitt eget stallfyll, for å skaffe kapital.

No comments:

Post a Comment