Wednesday, June 11, 2008

Silly Season #27

Nye rykter om Espanyol-ving. Juventus med forbedret bud på midtbanespiller. Spalletti snakker om Riise. Og mye mer...
Ryktene om Espanyol-vingen Albert Riera har kommet og gått - og nå er de igjen tilbake. Det er LFC Online som melder at Liverpool har lagt inn et bud på £9m for spilleren.

Riera skal være desperat etter å forlate den spanske klubben etter å ha fått et dårlig forhold til supporterne og har en utkjøpsklausul i kontrakten sin på £16m. Men vår klubb skal ikke ha noen intensjoner om å bruke så mye på spilleren.

Det skal imidlertid ha kommet hint om at de vil godta £12m, mens Liverpool håper på en enda lavere pris.

Nå har ryktene gått om denne spilleren såpass lenge at jeg vil tro det er større sannsynlighet for at dette skjer enn mye annet det spekuleres i.

Hva tror du?

Italienske Juventus skal ha økt sitt bud på vår midtbanespiller Xabi Alonso for å få ham til Torino, melder Goal.com.

Klubben ønsker seg Xabi sterkt, og samtaler har pågått en stund. Prisen på spilleren har imidlertid vært problemet, siden Liverpool vil ha £15m for ham og så langt har Juventus bare tilbudt det halve.

Men nå ser det ut til at "Den gamle dame" har akseptert at de må bla opp mer og italienske kilder sier at Juventus nå har lagt inn et bud å £14,2m. Juventus-manager Claudio Ranieri skal være en stor fan av Xabi og vil ha ham sammen med Momo Sissoko på midtbanen sin.

Roma-sjef Luciano Spalletti (bildet) har snakket om sitt ønske om å hente Liverpool-back John Arne Riise til den italienske hovedstaden.

Ettersom Riise ikke lenger er garantert plass i førstelaget på Anfield forsvinner han ganske sikkert snart - og det ser stadig mer sannsynlig ut at det blir Italia neste for sunnmøringen.

- En spiller som Riise skan gi oss en ny dimensjon. Men tanke på de utfordringene vi har kommende sesong har han de kvalitetene vi ser etter, sier Romasjefen, melder Setanta Sports.

---------------------------------------------------------------------------------
Flere nyheter:
Rafael Benitez lover å bli (The Daily Telegraph)

No comments:

Post a Comment