Monday, June 2, 2008

Silly Season #19

Porto-vingen Quaresma dukker igjen opp på ryktebørsen. Riise til Keegans Newcastle? Crouch blir ut kontrakten?
Så dukker rykter om en meget omtalt spiller her på bloggen opp igjen. I dag melder nemlig bloggen Footballcorner om en artikkel i avisa Metro som påstår at Ricardo Quaresma er misfornøyd med tilværelsen i Porto.

Og det burde jo være interessant for Rafa Benitez som visstnok har vært svært interessert i den raske og talentfulle vingen tidligere.

Quaresma kom fra Barcelona til Porto i 2004, men har ikke hatt noen stor suksess i klubben. Likevel regnes han fortsatt som en av de beste vingene i fotball-Europa.

De siste månedene har det imidlertid vært stille på ryktefronten i forhold til spilleren, men de siste rapportene sier altså at han vil dra fra Porto og at sannsynligheten er stor for at Liverpool vil legge inn et bud på omkring £15m.

I tillegg heter det seg at Liverpool vil hente David Bentley for £8,5m fra Blackburn om de ikke lykkes med å hente Quaresma.

I dag mener en Newcastle-blogg at det å hente John Arne Riise fra Liverpool, som erstatning for deres egen Emre, som forsvinner i løpet av de neste dagene, vil være et godt trekk for Kevin Keegan.

Bloggen mener Riise vil være en god forsterkning for Newcastle-laget i konkurranse med Jose Enrique om venstreback-plassen.

Samtidig rapporteres det at den italienske hovedstadsklubben Roma også skal være interessert i vår solide, men aldrende venstraback. I følge The Daily Express vil Roma hente Riise for omkring £5m, melder TribalFootball.

Forøvrig melder The Daily Mail i dag at Peter Crouch er rede til å bli kontraktstiden ut i Liverpool, og gå gratis neste sommer, om ikke prisen på hans hode blir satt kraftig ned.

Liverpool har nemlig hengt en prislapp som sier £15m rundt halsen på spilleren. Men Crouch skal være villig til å måtte hvile sine lange bein på Liverpoolbenken en hel sesong, for å gå gratis neste sommer, mener avisa å vite.

No comments:

Post a Comment