Friday, June 6, 2008

Silly Season #23

Dansk spiss på vei fra London? Hvilke midtbanspillere og spisser kommer?
Dagens mest oppsiktsvekkende rykte handler om en Arsenal-spiller som Rafael Benitez overaskende nok skal være interessert i å hente til Merseyside. Den danske landslagsspissen Nicklas Bendtner har hatt en til tider frustrerende tilværelse hos London-laget og, annet illustrert ved krangelen med Emmanuel Adebayor under en Carling Cup-kamp mot Tottenham.

Men i følge FansFC har Benitez i det stille latt seg imponere over danskens ferdigheter foran nettmaskene, blant annet da han var på utlån hos Birmingham sesongen før den som nettopp er avsluttet.

Og vår manager skal være villig til å by £6m for spilleren.

Det vil imidlertid være en stor overraskelse om Arsene Wenger lar sitt unge spisstalent forsvinne fra Emirates allerede nå. Og undertegnede har svært liten tro på dette ryktet.

Hva tror du?

Forøvrig er det nok bare timer før Andrea Dossena offisielt er Liverpool-spiller. Dette skriver The Mirror om i dag. Men enda mer interessant i denne artikkelen er hvilke spillere Rafa Benitez nå ønsker å forsterke midtbanen og angrepet med.

Først og fremst mener avisa at Benitez har lagt sine øyne på Newcastles James Milner for venstrekanten, for å gi Ryan Babel konkurranse etter at Harry Kewell har fått gå fra klubben.

Og i følge avisa håper vår manager på å gjøre en avtale verdt £10m for enten ham eller Albert Riera fra Espanyol de neste dagene.

Forøvrig mener avisa at Benitez' største mål for sommeren, i tillegg til Gareth Barry er Sevillas høyreving Daniel Alves. Her er imidlertid problemet prisen som skal ligge på omkring £20m.

Barry skal nå være klar for å dra fra Aston Villa, etter at Martin O'Neill motvillig skal ha blitt pålagt å selge spilleren, etter pålegg fra Senior figures, som det heter i The Daily Mail.

Riera skal imidlertid være nestemann på vei inn portene på Anfield, etter Dossena, mener The Mirror.

No comments:

Post a Comment