Monday, June 9, 2008

Silly Season #25

£20m for Aston Villa-spiller? Torres tar bladet fra munnen. Alonso venter til etter EM. Bendtner kommer ikke? Finnan til Villa? Videoer: Eiere utestengt.

I disse EM-tider er britiske fotballjournalister og bloggere tydeligvis mest opptatt av det som skjer i Sveits og Østerrike. Men likevel kommer det enkelte rykter, som f.eks. at Liverpool er klare for å trappe opp kampen om å få Gareth Barry til Anfield.

På en Aston Villa-blogg jeg har nevnt i tidligere innlegg, sies det at det kommer til å komme et bud på Barry på £20m. Dette ryktet stammer fra en artikkel i The Guardian som ikke virker veldig seriøs.

Just ask Gareth Barry. He wears Aston Villa shirts when he's at work but he's actually a Liverpool player. Or at least he will be when he completes the £20m move being mooted among hardened, hung-over hacks currently muckin' abaaaht in Switzerland and Austria, heter det i artikkelen.

Hva tror du?

De siste dagene har det kommet en mengde meldinger om våre amerikanske eieres dårlige økonomiske disposisjoner. Samtidig har både Steven Gerrard og Fernando Torres, våre to største stjerner, kommet med sine instendige oppfordringer om å bruke mye penger i sommer.

Gerrard har kommet med disse oppfordringene flere ganger denne våren og sommeren, mens Torres har ventet til nå med å ta bladet fra munnen gjennom en artikkel i Liverpool Echo, etter at Liverpool FC kun har brukt penger på én spiller så langt denne sommeren.

- Det er klart at de (Unted og Chelsea) har flere spillere til £20m eller £25m. Og det er det som skiller oss fra de andre lagene på tabellen, sier Torres på avisa.

- Jeg håper klubben gjør det som skal til for å ta igjen de andre og konkurrere med Manchester United og Chelsea. Dersom vi ikke holder følge med dem økonomisk må vi gjøre alt riktig på transfermarkedet, sier Torres videre.

Men det er ikke til å komme fra at det er EM, og mandag var Dirk Kuyt første røde spiller i aksjon under mesterskapet.

Han var nest sist på to av Nederlands scoringer i den overraskende seieren over Italia, og gjorde generelt en svært god figur!

Forøvrig sier Xabi Alonso at han ikke vil ta noen avgjørelse på sin fotballframtid før etter EM-innsatsen han skal legge ned for Spania. Og kanskje det er lurt? Kanskje går prisen på spanjolen ytterligere opp med god innsats i mesterskapet?

Det har forøvrig gått rykter om at Rafael Benitez var klar for å hente Nicklas Bendtner fra Arsenal. Men i følge Goal.com sier hans far, som også er hans agent, at han ikke er klar for å forlate Londonklubben.

Og i følge det samme nettstedet skal Martin O’Neill i Aston Villa være desperat etter å hente en god høyreback til laget sitt, etter at Olof Melberg har gått til Juventus. Og da skal det naturlige valget for manageren falle på Steve Finnan, som har fått ytterligere konkurranse i Liverpools tropp av Philipp Degen.

I en tidligere omtalt Aston Villa-blogg har de imidlertid ikke noe tro på at Finnan er mannen Villa trenger, eller at det kommer til å bli noe av overgangen.

Forøvrig har fans i Liverpool igjen reagert mot våre amerikansk eiere, og gikk til det steg å "stenge dem ute" av Anfield. Se video her:

No comments:

Post a Comment