Friday, June 20, 2008

Silly Season #31

Spansk ving aktuell - eller? Spansk midtbanespiller aktuell? Hicks og Gillett blir venner igjen?
Så er altså den neste og mest hete mannen på ryktebørsen i dag Valencias David Silva. I følge The Daily Telegraph er Benitez & co i ferd med å gjøre klar et bud på vingen, etter å ha mistet tålmodigheten med Albert Riera og James Milner.

Valencia skal i følge avisa være i finansielle problemer med et nytt stadionanlegg og skal ha satt en prislapp på £20m på spilleren. Men Benitez skal håpe på å få ham for halve prisen.

En artikkel i Liverpool-kjenner Guillem Ballagues blogg sier imidlertid at Benitez ikke ønsker å utnytte sin tidligere klubbs vanskelige posisjon. Han ønsker ikke å kjøpe noen spillere fra den klubben. Så jeg er usikker på hva denne artikkelen i The Telegraph betyr. Men det er helt klart at Silva ville være en god forsterkning på Anfield.

Forøvrig melder FansFC at Liverpool er rede til å gi Real Madrid det de forlanger for midtbanespiller Ruben de la Red.

Den 23 år gamle spanjolen scoret mot Hellas i Euro 2008, men i Real har han bare fått 16 kamper totalt i sin tid i Real og ble lånt ut til Getafe sist sesong. Der har han gjort jobben så godt at han er blitt kalt tilbake.

Men med folk som Guti, Gago og Diarra foran i køen skal Real være villige til å høre på bud på omkring £10m. Noe som er innenfor Benitez' økonomiske muligheter, mener nettstedet å vite.

Og hva skjer egentlig med våre forhatte amerikanske eiere? Joda, nå som vi håpet at avstanden mellom Gillett og Hicks i lengden ville føre til at de to skulle trekke seg ut, går de jommen bort og blir venner igjen!

I går snakket Gillett med den canadiske radiostasjonen Fan590.

- Du kan godt si at kommunikasjonen mellom oss har blitt veldig mye bedre og jeg tror dette vil være til det beste for klubben, sier Gillett i intervjuet, melder Sporting Life.

- Tiden leger alle sår og dette er noe vi har lagt bak oss. Det tok litt tid for oss begge å innse at kommunikasjonen mellom oss var for dårlig og at vi har et enormt ansvar for å gjøre det rette for klubben.

Jommen på tide at de innser det, spør du meg!

- Nå fokuserer vi på transfervinduet og vi ønsker å ha de rette ressursene tilgjengelig og god kommunkasjon med Rafa, legger Gillett til - før han avslører at han visste alt for lite om Liverpool og fotball generelt før han ble eier.

- Fotball er verdens største idrett og det er sjokkerende hvor populær Liverpool er som klubb. Så dette overrasket meg - det er et enormt ansvar.

La oss håpe at denne "nye" innsikten og bedre kommunikasjonen også fører til at Benitez får de midlene han trenger for å gjøre Liverpool til tittelutfordrer neste sesong.

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment