Thursday, June 5, 2008

Silly Season #22

Brasiliansk midtstopper linkes. Quaresma på vei ut av synkende skip? Villa kjøper Barry-erstatter?
Vi starter dagens rundtur på ryktebørsen med en ny tur til Brasil og laget Fluminense. Der har den brasilianske midtstopperen Thiago Silva (Thiago Emiliano da Silva) vistnok denne sesongen vist utrolige ting, som har gitt ham flere oppkallinger til det brasilianske landslaget. Fluminenses trenerc Renato Gaúcho mener han har den beste brasilianske midtstopperen.

Og i følge Goal.com er spilleren et objekt av sterk interesse for Liverpool.
Men i dag melder nettstedet at klubben vår vil få konkurranse av den franske klubben Monaco.

- Han er en stor spiller, en stjerne. Dersom vi kan lokke ham til Monaco, vil vi få et svært godt forsvar. Jeg vil gjøre mitt beste for å få ham hit, sier Monacos trener Ricardo, som sjøl har en fortid i Fluminese.

Milan, Villareal og Bayer Leverkusen skal også være interessert i spilleren som tidligere har spilt for både Porto og Dynamo Moskva.

Den tidligere Champions League-mesteren Porto er blitt fradømt plassen i det gjeveste selskapet foran neste sesong. Dette er med på å styrke ryktene om at superving Ricardo Quaresma er på vei bort.

Klubben ble fradømt plassen i neste sesongs Mesterliga på grunn av mistanker om dommerbestikkelser da de vant cupen i 2004, men hevder de vil anke avgjørelsen.

Og i følge FansFc er sjansen nå enda større for at Quaresma forsvinner, med Liverpool og Jose Mourinhos Inter som favoritter til å hente ham.

Her kan du forøvrig lese en interessant artikkel om Quaresmas karriere så langt!

I sagaen om Gareth Barry har det ikke kommet så mye nytt i dag, men i en Aston Villa-blogg står det i dag at en svensk midtbanespiller kan være på vei inn for å erstatte Barry, som er på vei til Liverpool.

Bloggen mener å vite at Barry i dag har vært i Liverpool for samtaler med sin ønskede framtidige klubb. Og forfatteren i bloggen mener at David Bentley er en bedre erstatter å hente til Birmingham enn svensken.

Forøvrig mener forfatteren at Barry ikke vil være noen forsterkning for Liverpool og han mener det ikke vil være overraskende om han blir sittende mye på benken kommende sesong.

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment