Thursday, June 19, 2008

Silly Season #30

Kroatisk spiss på vei? Flere på vei til Roma? Takk til Riise! Nye bortedrakter - og noe mer...
Det nyeste og heteste på ryktebørsen akkurat nå er at Rafa Benitez skal være interessert i den kroatiske spissen Ivica Olic som i dag spiller for Hamburg SV. I følge Setanta Sports er Liverpool en av klubbene som følger ham tett og som er blitt imponert over hans innsats i Euro 2008.

Rapporter i Tyskland hevder at Benitez vil ha Olic inn i en kantrolle på Anfield neste sesong, mens Olic sjøl sier blant annet at hans framtid fortsatt er i Tyskland.

- Dette er ikke noe tema for meg akkurat nå. Akkurat nå må jeg konsentrere meg om EM. Straks jeg er hjemme igjen vil jeg slutte meg til Hamburg igjen, sier han - slik alle spillere sier under EM.

Tidligere er han imidlertid blitt sitert på at han drømmer om å spille i en stor engelsk klubb. Og i følge Evening Standard sier han også noe annet.

- Jeg tror jeg spiller for HSV neste sesong, og kanskje enda lenger. Men det meste er mulig i fotball.

Er dette spilleren som er Benitez' overraskelse til fansen i sommer, som Guillem Balague skriver om her?

Og hva skjer med Peter Crouch, lurer du sikkert... Og jeg også. For hvis vi får solgt ham begynner pengepungen til Benitez å se ganske fin ut. I dag skriver Portsmouth-avisa The News at en overgang er nært forestående.

Pompey-sjef Hary Redknapp insisterer imidlertid på at han ikke vet hva som foregår. Men det er det vel ingen som tror på? Dersom handelen blir noe av skal prisen være på £8m og Crouch skal få en lønn på £60.000 i uka, i følge avisa.

I går var det Goal.com som hevdet at Harry Kewell kunne være neste røde på vei til Italia og Roma. I dag hevder de australske avisene Daily Telegraph og The Sydney Morning Herrald det samme.

I følge avisene bekrefter kilder i Italia at den australske landslagskapteinen er i samtaler med den italienske hovedstadsklubben, som også vurderer Uniteds Louis Saha.

Også kan vi kan da endelig si takk for innsatsen til John Arne Riise i den helrøde drakta. Det er nå blitt bekreftet at han drar til Italia og Roma. Han har hatt sju fine år på Merseyside og scoret flere viktige mål for Liverpool. I tillegg har han vært en solid defensiv venstreback med offensive kvaliteter man sjelden ser hos spillere i den posisjonen.
Riise har hatt mye trøbbel utenfor banen og kanskje gjort en ting eller to som har satt ham i et dårlig lys. Men det er ting som har skjedd i privatlivet hans. Vi må dømme ham for det han har gjort på banen - og det har stort sett vært veldig solid!

Tusen takk for innsatsen, John Arne Riise!

Her ser du noen av målene Riise har levert for Liverpool:


Liverpool har i dag gjort offentlig de nye bortedraktene for kommende sesong, og går denne gangen over til grått. Her ser du noen spillere prøve på og snakke om de nye hjemmedraktene:


---------------------------------------------------------------------------------
Flere nyheter:
Riises exit Barry-avtale? (Liverpool Echo)

No comments:

Post a Comment