Tuesday, August 12, 2008

Hvem skal spille på vingene?

Silva? Cole? Eller Barry likevel? Eller hva med en polakk til Anfield?
Etter at det ble meldt at Liverpool hadde besluttet å la være å kjøpe Gareth Barry, fordi han var for dyr i forhold til alderen, sa rapportene at fokus var blitt rettet mot Valencias David Silva isteden.

Men i dag har det kommet nye rapporter som sier at Chelseas anvendelige Joe Cole kan være på vei. Rafa Benitez har sagt at han ønsker å hente inn en engelskmann som kan spille på tre plasser i laget. Og Cole passer til denne beskrivelsen. Han kan plasseres over alt på midtbanen.

Etter at Deco kom til Chelsea i sommer, og rykter om at Robinho (og Kaka) er på vei, har Cole havnet langt bak i midtbanekøen, og dette har alarmert Benitez og hans folk, i følge blant andre The Daily Mail og The Daily Telegraph

I følge den kjente spanske fotballjournalisten Guillem Balague er imidlertid ikke sagaen om Gareth Barry helt over ennå.

I en av hans artikler skriver han at Liverpool har solgt spillere for £50m i sommer og bare kjøpt for £28m. Enkel hoderegning sier da at det skal være £22m igjen til ytterligere kjøp, uten å måtte selge Xabi Alonso eller Jermaine Pennant.

Balague har ingenting konkret å komme med i forhold til Barry, men mener å vite at Benitez fortsatt ikke har gitt opp å hente ham.

Forøvrig melder Planet Dortmund at polske medier sier Liverpool skal være interessert i den polske vingen Jakub Blaszczykowski. Han spiller høyreving på Borussia Dortmund og i følge polsk radio skulle representanter for Merseyside-klubben være på vei til Tyskland i dag for å åpne forhandlinger.

22-åringen kan også spille på høyre back, men har kontrakt med Dortmund til 2011, etter at han kom til den tyske klubben fra Wisla Krakow i fjor sommer.

I følge Setanta Sports reagerer Borussia på rapportene om interessen for spilleren. Nettstedet mener å vite at et bud på £6.3m er på vei, men klubben hans sier han ikke er til salgs.

No comments:

Post a Comment