Saturday, August 16, 2008

Sunderland - Liverpool 0-1

Lørdag var det endelig tid for at ballen igjen skulle rulle i Premier League. Sunderland var første motstander for Liverpool på Stadium of Light. Se Torres' vinnermål her!
Overraskende nok fikk Damien Plesis starte på midtbanen sammen med Steven Gerrard, mens Xabi Alonso fikk begynne på benken. Og etter den bleke forestillingen i Champions League-kvalifiseringen borte mot Standard Liege trodde de fleste at det ville bli mer fart i spillet denne ettermiddagen.

Men førsteomgangen viste ingen store takter, til tross for at The Black Cats på langt nær var like hissige i presset på ballføreren som belgierne. Liverpool skapte dessverre svært lite å skrive hjem om.

I andre omgang hadde imidlertid Benitez sett nok av Plesis og satte isteden inn mer meritterte Alonso. Og det ble også et mer åpent kampbilde de siste 45 minuttene. Nå skapte Liverpool langt flere sjanser enn i første omgang. Etter hvert tok bortelaget over mer og mer av spillet og det lå et mål i lufta. Hvem ville bli den første til å score for Liverpool i årets sesong?

En av de største sjansene kommer etter omkring 72 minutter da Fernando Torres skyter på kloss hold, men i beinet til nyervervelsen Robbie Keane. Noen minutter seinere blir Keane tatt av, til fordel for Nabil El Zhar.

Siste byttet i sesongens første kamp ble da Fabio Aurelio kom inn for Yossi Benayoun. Et defensivt bytte, trolig for å sikre seg minst ett poeng i seriepremieren.

Men åtte mintuter før full tid er vår toppscorer Torres endelig på plass med skuddfoten igjen, helt inne ved stoleprota til høyre for Sunderlands keeper!

Dermed var jobben gjort på Stadium of Light; antagelig ikke så vakkert som de fleste ville ønsket seg, men det deles som kjent ikke ut stilpoeng i fotball og i mai er tre poeng det viktiste!

Se Fernando Torres' vinnermål her:

Music Video Code by FootyFilms.com


---------------------------------------------------------------------------------
Les kampreferatLiverpool.no og VG.no/live!

Laget som startet:
Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Dossena, Kuyt, Gerrard, Plessis, Benayoun, Keane, Torres.

Benken:
Cavalieri, Agger, Aurelio, Alonso, Ngog, El Zhar, Skrtel.

No comments:

Post a Comment