Thursday, August 7, 2008

Silly Season #41

Flere unge talenter på vei? Forsvarsspiller fra Skotland? Barry-handel finansieres av Kuyt-salg?
Rafa Benitez har det siste året hentet mange gode, unge talenter fra mange forskjellige klubber over hele verden. Noe vi snart vil nyte godt av - og som vi fikk se eksempel på da Liverpool spilte mot Vålerenga tirsdag. Liverpool ble ikke svekket da Benitez valgte å sette på flere av unggutta mot slutten av kampen på Ullevål.

Men det kan være enda flere talentfulle spillere på vei. I følge Kop-TV skal Barcelona-avisa Sport fortelle at det unge ving-talentet Iago Falqué kan være på vei til England, og Liverpool skal være en av flere klubber som er interessert.

- Jeg vet ikke hva som skjer med meg i framtida, men jeg håper å ha noen nyheter i neste uke, skal Falqué ha sagt.

Det samme nettstedet melder at Liverpool også skal være interessert i nok en forsvarsspiller før den nye sesongen starter. Den 26 år gamle spanske forsvarsspilleren Carlos Cuellar skal være klar for å bli solgt fra skotske Rangers.

Klubben ble slått ut av Champions League-kvalifiseringen tirsdag og sliter økonomisk. Og den tidligere Osasuna-spilleren skal ha vært svært god på Ibrox og i den skotske ligaen sist sesong. Til tross for dette spilte han ikke i CL-kvalifiseringa tirsdag, for å unngå å bli "cup tied".

Forøvrig fortsetter historiene om hvordan Liverpool skal skaffe penger til kjøpet av Gareth Barry å strømme ut fra diverse kilder. For at Barry kommer virker nå ganske sikkert.

I følge the Daily Telegraph har Hicks og Gillett ikke så langt klart å hoste opp pengene, som i følge flere andre kilder skal komme fra et kortsiktig lån, som Benitez må betale ned etterpå i form av spillersalg.

Dette salget skal Benitez være i full gang med, i følge avisa. Og Martin Jol, den tidligere Tottenham-manageren, som nå er trener for Hamburg SV, skal være interessert i og forespurt seg om Dirk Kuyt, for å erstatte hans landslagskompis Rafael van der Vaart.

Prisen Liverpool eventuelt forlanger for Kuyt, skal imidlertid være hele £16m - en pris som vistnok skremmer bort den tyske klubben fra en handel. Og godt er det, for jeg mener vi bør beholde Kuyt i klubben. Da er det bedre å selge for eksempel Jermaine Pennant, som ikke har etablert seg i første-eleveren.

Og i følge The Independent er det fortsatt aktuelt med en overgang for Pennant til Blackburn for £4m.

Hva synes du?

No comments:

Post a Comment