Thursday, August 21, 2008

Silly Season #43

Det kryr av ving-alternativer på ryktebørsen, og nå dukker et gammelt rykte opp igjen. Men er han rette mannen?
Det nærmer seg slutten av Silly Season og det store spørsmålet er hvilken spiller Benitez og Parry klarer å hente inn før vinduet stenger 1. september. For at det skal bli minst en spiller til, dersom Parry får ut fingeren, virker helt klart å være intensjonen.

Men hvem blir det? Den siste tiden har flere navn versert på ryktebørsen. Gareth Barry-sporet virker å være nokså dødt, men likevel ikke helt avklart. I følge Liverpool Daily Post mener Villa-manager Martin O'Neill at det ikke ennå er helt klart at han blir i Birmingham-klubben.

Etter at Benitez fikk beskjed av Liverpools eiere om at Barry ble for dyr i forhold til eventuell salgsverdi etter endt kontrakt på Anfield, var Albert Riera det heteste navnet. Men det ser ut til at Espanyol setter for stor pris på midtbanespilleren. En langt høyere pris enn Liverpool er villige til å betale.

Men så har har to andre navn igjen dukket opp på transferhimmelen.

Kommende Premier League-motstander Middlesbroughs Stewart Downing skal igjen ha blitt interessant, i følge blant andre TeamTalk og skal være tilgjengelig for omkring £12m.

I tillegg nevnes også stadig polske Jakub Blaszczykowski. I følge Caughtoffside skal Footylatest mene å vite at Liverpool var i ferd med å forberede et bud.

Dette er to spillere som også er blitt nevnt for ikke så lenge siden. Men en annen spiller, som ikke har vært på ryktebørsen på en stund, og som vil få mange Liverpool-supportere til å sikle, er Portos Ricardo Quaresma. Og i følge The Daily Mail er igjen Liverpool nå interessert i spilleren avisa kaller Portugals Harry Potter.

Liverpool skal være i ferd med å forberede et bud på spilleren, men får visstnok konkurranse fra Inter Milan. Og prisen kan bli et problem. Den italienske klubben har fått beskjed om å øke sitt bud på £13m, men Liverpool skal ikke være villige til å betale mer enn £20m for vingen.

Men er Quaresma eventuelt rette mannen for Liverpool? Jeg tror det er et sjansespill å hente en mann som ikke er vant til den fysisk tøffe ligaen i England; at man heller burde satse på noen med Premier League-erfaring.

Hva synes du?

No comments:

Post a Comment