Wednesday, August 27, 2008

Silly Season #45

Riera snart klar, Barry blir i Villa og Downing er ikke til salgs. Kommer det likvel en spiller til før transfervinduet stenger?
Mandag kveld, ved midnatt, stenges transfervinduet for denne gang. Det ser ut til at Albert Riera er klar i løpet av et par døgn. Rick Parry skal reise til Spania på torsdag for å gjøre ferdig avtalen med Espanyol, og samtidig vil Riera trolig gjennomføre en "medical" på Melwood og skrive under sin personlige kontrakt med Liverpool.

Han kommer for ca. £8m, pluss £3m avhengig av prestasjoner i den røde trøya. Men enkelte kommentatorer karakteriserer overgangen som et panikk-kjøp av en frustrert Benitez, etter at han fikk smekk over fingrene av eierne i forsøket på å hente Gareth Barry. Og Barry-sagaen ser nå ut til å være helt over - i hvertfall for denne gang.

Men det spekuleres fortsatt i at Benitez og Parry vil hente en spiller til før vinduet stenger på mandag, trolig avhengig av avansement til Champions League etter kveldens kamp mot Standard Liege, og salg av spillere.

Spilleren det har blitt spekulert mest om de siste dagene, Stewart Downing, er imidlertid ikke til salgs, melder Setanta Sports. Boro-trener Gareth Southgate sier at ingen formelle bud er kommet på spilleren og at han ønsker han skal bli på Riverside.

- Klubbene vet at vi ikke er interessert i å selge, så jeg antar det er grunnen til at de ikke har meldt sin interesse, sier Southgate.

Men hvem kan det siste kjøpet da eventuelt bli? En annen spiller det har blitt spekulert rundt i sommer er Newcastles James Milner. Og nå går det tidligere Leeds-talentet ut og krever å bli solgt fra The Magpies før overgangsvinduet stenger, melder Setanta Sports.

Spilleren har blitt tungt linket til Aston Villa den siste tiden, og Tyneside-klubben sier at de nå vil høre på bud, etter spillerens krav om å bli satt på transferlista.

- Newcastle United kan bekrefte at klubben har mottatt en skriftlig ønske om å bli solgt, heter det i en uttalelse fra nordøst, men det antydes ikke noen pris.

Er dette spilleren Benitez bør hente før transfervinduet stenger?

No comments:

Post a Comment