Sunday, August 24, 2008

Silly Season #44

Downing eller Riera på vei til Liverpool? Spiss og keeper på vei ut? Arsenal-spiller ønsker Xabi og Kewell scorer i Tyrkia, se målet her!
Det ser altså ikke ut til at Silly Season er helt over for Liverpools del. Og i følge en artikkel i The People kommer Parry & co denne uka til å legge inn et offisielt bud på Middlesbroughs Stewart Downing.

Liverpool hadde håpet på å kunne ha samtaler med spilleren etter kampen mot klubben hans på Anfield lørdag, men fikk ikke lov av trener Southgate. Men Benitez skal like det han ser av spilleren og ønsker at Parry skal imøtekomme Boros krav om £12m for Downing.

Og i følge Chris Bascombe i News of The World ber Downing omtrent på sine knær om å få lov til å bli solgt til Liverpool.

I føge denne avisa har Liverpool også vært i samtaler med Espanyol om Albert Riera, og etter at Benitez skal ha klart å kvitte seg med tanken om Barry, skal man nå forsøke å ordne opp på venstresiden av angrepet med enten Riera eller Downing.

The People melder også at Andriy Voronin og Charles Itandje er på vei ut av Anfield før transfervinduet stenger 1. september. Galatasaray skal tidligere ha fått avslått et bud på Voronin på £2,5m. De skal ha fått beskjed om å heve budet med £500.000, og kommer i følge avisa trolig til å gjøre dette.

Itandje skal være på vei ut på et års låneavtale med franske Lille, etter at hans overgang til Galatasaray ikke ble noe av.

Ellers kan vi i dag også lese at Arsenals Cesc Fabregas sier han ønsker at landslagskompis Xabi Alonso skal komme til Arsenal. Arsenal har de siste ukene blitt linket med både Alonso og Gareth Barry, og nå tar Fabregas bladet fra munnen i The Daily Mail.

- Ja, hva kan jeg si? Jeg hadde syntes det var fantastisk. Vi er venner og i tillegg til å være en svært profesjonell spiller, en stor pasningslegger og hardtarbeidende defensivt, scorer han også mål nå. Han har stor erfaring og er bare 26 år gammel. For meg ville en slik overgang være perfekt, sier han til avisa.

Forøvrig kan det meldes at Harry Kewell allerede har åpnet scoringskontoen for sin nye klubb, Galatasaray.

Han scoret første målet da laget hans slo Deizlispor 4-1 i åpningskampen av den tyrkiske sesongen.

Her kan du se Kewells første scoring for tyrkerne:

No comments:

Post a Comment