Thursday, August 28, 2008

Tøff trekning i Champions League

Liverpool møter mange gamle kjente i en tøff Champions League-gruppe. Kommentator mener Milner er et kupp! To røde til Stoke? Voronin til Frankrike? Barry på billigsalg neste sommer?
Fernando Torres vil møte gamle lagkamerater i Liverpools neste gruppespill i Champions League. Torsdag ble det foretatt trekning av gruppene, og Liverpool skal ut i kanskje den vanskeligeste av gruppene.

Våre røde helter havnet i Gruppe D, sammen med PSV Eindhoven, Marseille og Atletico Madrid, Torres' gamle klubb, der Louis Garcia spiller nå.

Liverpool og Atletico har aldri møtt hverandre i europeisk konkurranse tidligere. Liverpool spilte mot Marseille i forrige gruppespill og er dermed kjent med denne franske motstanderen. Den gangen tapte vi 0-1 på hjemmebane og måtte vinne siste kamp, borte mot Marseille, da gutta brettet opp ermene og vant 4-0. Sesongen før møtte vi PSV, med uavgjort 0-0 borte og 2-0-seier hjemme. Vi møtte PSV igjen i kvartfinalen og vant lett 3-0.

Tidligere spillerlegende og assistenmanager Phil Thompson mener imidlertid i følge Sky Sports at Liverpool har det som skal til for å avansere fra gruppespillet.

- Med Torres-faktoren kan kampen mot Atletico Madrid bli vanskelig, men jeg tror likevel Liverpool vil komme seg videre, sier Thomo.

Så tilbake til Silly Season: I følge nettstedet FanCasts kommentator Freddie Myers ville Liverpool være sprø om klubben ikke nå ødela Aston Villas forsøk på å hente James Milner fra Newcastle og heller få ham til Anfield.

Kommentatoren mener Milner helt klart er blant de aller beste pasningsleggerne i Premier League akkurat nå og en av de mest undervurderte spillerne i ligaen.

Ikke alltid like pålitelige TribalFootball melder at nyopprykkede Stoke City har lagt inn et bud på Jermaine Pennant og Sami Hyypia. Stoke-sjef Tony Pulis vil imidlertid ikke bekrefte at de har lagt inn et bud som skal være på £7,5m.

- Vi har forsøkt å hente spillere lenge nå og nå nærmer vi oss slutten på transfervinduet, men om vi skal gjøre forretninger med andre klubber, så gjør vi ikke det gjennom media, sier Pulis.

I følge Sky Sports er forøvrig Andriy Voronin muligens aktuell for franske Nantes, og Benitez vurderer å la ukraineren gå.

Og hvis vi begynner å se fram mot kommende Silly Seasons melder The Daily Mail i dag at Gareth Barry kan komme til å bli en billigere spiller neste sommer. Da kan han faktisk komme til å bli solgt for så lite som £2m.

Dette er fordi han nekter å skrive under på noen ny kontrakt med Aston Villa, i følge avisa. Spilleren er i dag Birminghamklubbens best betalte med £47.000 i uka. Og med to år igjen av sin nåværende kontrakt har han i følge UEFA-reglement mulighet til å dra utenlands for et mindre beløp.

No comments:

Post a Comment