Monday, November 17, 2008

Ny nederlender i januar?

Hollandsk midtbanespiller på vei? Pennant på fylla - og på vei til Stoke? Mer om Benitez' kontrakts-forhandlinger.

Dirk Kuyt og Ryan Babel er i dag eneste hollandske spillere i Liverpools førstelagsstall, men i følge EyeFootball kan nok en nederlender være på vei i januar.

I følge nettstedet skal Liverpool være interessert i å hente Mark van Bommel (Mark Peter Gertuda Andreas van Bommel) fra Bayern Munchen etter nyttår. 31-åringen er kaptein på det tyske laget, men Benitez skal ønske å få litt friskt blod inn på midtbanen.

Den tidligere PSV- og Barcelona-spilleren skal være verdsatt til omkring £7m og har et langsiktig mål om å spille sentralt på midtbanen i en Premier League-klubb.

Van Bommel er helt klart en god spiller, men alderen taler imot ham. Dersom Benitez skal hente ham er han nødt til å kvitte seg med noen andre på midtbanen. Spør du meg trenger vi ingen i hans posisjon akkurat nå, så jeg ser det lite sannsynlig at dette kan bli noe av nå.

Eller hva mener du?

VIDEO
, Har van Bommel tidenes 7. peneste volley-mål?



Det fortsetter å komme negative nyheter om vår høyreving og urokråke Jermaine Pennant. Det er tidligere blitt rapportert at han kan være på vei ut av Liverpool i januar, og i dag melder The Daily Mail om en playboy av en natteravn sett svingende med en Jack Daniels-flaske utenfor nattklubben Faces mandag morgen.

Dette skal i følge avisa ha vært samtidig som hollywood-stjerne Linsey Lohan var på samme nattklubb, i den grad det har noe med saken å gjøre...

Uansett vil rapporten trolig bli tatt lite godt i mot av Benitez og veien ut av portene på Anfield enda kortere. Og det står klubber i kø for å hente ham. Siste manager ut i rekka av de interesserte er Stokes Tony Pulis.

Stoke City skal i følge The Daily Star ønske å legge inn et bud på £4m for spilleren i januar. Og i tillegg ønsker den nyopprykkede klubben seg Sami Hyypia i sine rekker.

Undertegnede støtter, som tidligere skrevet, et salg av Pennant. Han har fått sine sjanser i Liverpool og vi bør heller lete etter en spiller med bedre tekniske kvaliteter på høyrekanten.

Eller?

The Independent melder forøvrig i dag at en av Liverpools eiere er mer ivrig etter å forlenge Rafa Benitez' kontrakt enn den andre. Dette skal blant annet komme av at Real Madrid skal ryktes å komme med et tilbud dersom Rafa ikke får et kontraktsforslag fra Gillett & Hicks.

I følge The Daily Telegraph har kontraktsforhandlingene allerede startet, bare for igjen stoppe, fordi de to eierne ikke blir enige om hvem som skal forhandle på deres vegne.

Ellers var eierne ikke spesielt fornøyd med at Benitez fortalte pressen at forhandlingene var på gang.

3 comments:

  1. Er ikke Ryan Babel også både hollender og med i førstelagstroppen til Liverpool?
    Erller: Som alltid veldig gode nyheter på en oversiktglig måte. Du er flink! :)

    ReplyDelete
  2. Joda, alltid mer eller mindre fulle av faktafeil disse innleggene dine:P men bra noen iallefall samler ryktene på ett sted. Liverpool har forøvrig flere hollendere i stallen, hvis man ser bort ifra Babel og Kuyt, dog ikke i A-stallen. Van Bommel for 7 mill er krisekjøp, da burde Benitez heller tatt seg en tur over til Frankrike og sett Auxerre kamp, Kahlenberg er mannen for fremtiden! Liverpool bør kun forlenge kontrakter fremover, og selge Pennant og Dossena.

    ReplyDelete
  3. Joda, jeg er nok ikke noe overmenneske i forhold til alle fakta. Men forsøker nå på mitt enkle vis... og selvsagt glemte jeg Babel i farta, men det er rettet opp nå...
    Takker forøvrig for all skryt!

    ;o)

    ReplyDelete