Sunday, November 23, 2008

Real ute etter Benitez igjen

Real Madrid er igjen ute etter å hente Rafael Benitez. Israeler bytter plass med brasilianer?

Rafa Benitez
har nå brukt litt over fire år på å bygge den troppen han ønsker seg på Anfield. Med litt begrensede midler har han måttet bytte ut spillere litt etter litt, og har blant annet også hentet inn mange unge talenter. Dette begynner vi virkelig å se fruktene av denne sesongen, med den beste starten i Premier League siden omleggingen i 1992.

Og dette går ikke ubemerket hen hos de andre storklubbene i Europa. Igjen ser det ut til at Real Madrid er ute etter å hente Benitez, denne gangen for å utnytte usikkerheten knyttet til Rafas kontraktsituasjon. I følge News of The World vil Madrid for tredje gang forsøke å hente ham siden Bernd Schuster ser ut til å være ferdig i klubben.

Avisa antyder at Benitez' anstrengte forhold til Tom Hicks og George Gillett gjør at han ikke vil få den kontrakten han ønsker seg og kan la seg lokke tilbake til klubben der han en gang var trener for ungdomslaget.

Den samme avisa melder også at det i januar kan komme et spillerbytte mellom Liverpool og Manchester City i januar. Den siste tiden har det gått historier som sier at Yossi Benayoun ikke er fornøyd med den mengden spilletid han får av Benitez.

Samtidig har brasilianeren Elano (Elano Blumer) offentlig kritisert City-trener Mark Hughes; noe som førte til at han fikk en bot. Og nå ser begge klubbene etter en løsning for spillerne, og i følge avisa kan det føre til at de to bytter arbeidsgivere.

City mener deres 28 år gamle offensive midtbanespiller er bedre enn Liverpools like gamle spiller, og vil ønske penger mellom i en avtale, og i følge avisa skal Liverpool være villig til å kaste inn Stephen Darby i avtalen, for å sikre seg Elano.

I følge den israelske avisa Haaretz ønsker imidlertid Benitez at Yossi blir på Anfield.

No comments:

Post a Comment