Friday, November 14, 2008

Pennant ut i januar?

Pennant ut i januar fordi han ikke kan oppføre seg? Ny debatt om Stadiondeling.

Liverpool kan komme til å selge Jermaine Pennant i januar. Han var til salgs i sommer også, men ble det ikke noen handel. Ingenting tyder imidlertid på at kantspilleren har fått noen bedre posisjon i laget siden sommerens Silly Season. Under onsdagens lite oppløftende kamp i Ligacupen mot Tottenham var han ikke engang i troppen. Langt mindre rutinerte spillere ble valgt, både på benken og i startoppstillingen.

I følge som regel etterettelige The Times er Benitez lite fornøyd med Pennants oppførsel, også utenfor banen. Manageren skal mislike Jermaines livsførsel og tendens til å komme for sent på trening, i følge avisa. I Liverpools foretrukne 4-2-3-1-formasjon denne sesongen har Dirk Kuyt blitt valgt på høyre side. Og når Pennant ikke engang får sjansen i et reservepreget Ligacup-lag, virker det som han virkelig er ute i kulden.

Vingen har bare startet to kamper i Premier League så langt denne sesongen, og igjen er det Paul Ince og Blackburn som skal være interessert, siden de er på utkikk etter en høyreving. Og det er mulig at et salg i januar er eneste mulighet, om Liverpool skal få noe igjen for spilleren som kostet £6,7m da han kom. Kontrakten hans løper nemlig ut kommende sommer, med mindre han spiller flere enn 15 kamper denne sesongen. Da skal Liverpool i følge en del av kontrakten hans, ha mulighet til å forlenge med ett år, i følge The Guardian.

Spør du meg er det bare å selge i januar så vi får noe igjen for ham. Pennant har fått sine sjanser i den røde trøya, uten å imponere tilstrekkelig. La ham gå så andre, og kanskje yngre krefter får sjansen!

Hva synes du?

Ellers handler dagens ryktebørs mye om at Keith Harris, som onsdag gikk ut og sa han så mørkt på Liverpools økonomiske framtid, mener Liverpool og Everton må dele stadion.

- Det er kanskje kontroversielt å foreslå det, ingen andre vil det, men jeg har på følelsen at byen Liverpool burde kunne klare seg med ett stort stadion-anlegg. Hvorfor ikke? Dagens teknologi kan lett endre et anlegg fra blått til rødt, sier Harris til The Daily Mail.

Harrison, som for tiden også jobber med å finne en ny eier til Everton, har kanskje et poeng. Men etter min mening bør en klubb av Liverpools størrelse kunne ha sitt eget stadionanlegg. Å dele med Everton er også blitt avvist mange ganger av klubbledelsen. Vi vi ha Nye Anfield!

Hva mener du?

No comments:

Post a Comment