Sunday, January 11, 2009

Agger og Benayoun misfornøyd?

Både Daniel Agger og Yossi Benayoun ut av laget til sommeren? Pennant forsvinner gratis?

Rafa Benitez har tidligere sagt at det ikke er noen problemer når det gjelder Daniel Aggers kontraktssituasjon. Men i dag skriver Chris Bascombe en artikkel i News of The World, som insinuerer at dette kanskje ikke er hele sannheten.

Benitez har, naturlig nok, et sterkt ønske om å beholde den gode dansken blant sine disipler. Men den siste tiden skal AC Milan ha uttrykt et ønske om å hente ham til Italia.

Etter at Agger kom tilbake fra skade skal han ha vært misfornøyd med sin situasjon i klubben, men vil ikke få lov til å dra fra Anfield nå i januar. Dermed ønsker ikke Agger å skrive under noen ny kontrakt før til sommeren, og eventuelt kjøpe seg ut av de siste 18 månedene av hans nåværende avtale.

I tillegg skriver avisa at Yossi Benayoun også er misfornøyd, og har hatt et ønske om å dra fra Merseyside allerede nå i januar. Noe han ikke har fått lov til. Både Roma og Ajax og skal være interessert.

En annen spiller som også kan komme til å bli i Liverpool, i hvert fall fram til sommeren, er Jermaine Pennant.

Benitez har i realiteten tre alternativer: Enten selger han ham nå, får ham til å skrive under en ny kontrakt, eller lar ham gå gratis etter sesongen. Det siste alternativet ville helt klart vært uheldig. Undertegnede mener han helt klart burde selges nå, for å få så mye som mulig igjen for ham.

News of The World skriver, som jeg har rapportert tidligere, at Sevilla er interessert i å hente ham til Spania. Benitez skal ha gitt ham et nytt kontraktsforslag, men dette ønsker ikke Pennant å skrive under på. Da vil han heller gå gratis til sommeren, skriver avisa.

No comments:

Post a Comment