Saturday, January 10, 2009

Brasiliansk stopper?

Brasiliansk stopper linkes. Se Benitez' utfall mot Ferguson. Riise til Newcastle? Heskey likevel tilbake til Liverpool?

Liverpool Daily Post skriver i dag på sin ryktebørs at Rafa Benitez er ute etter å styrke laget defensivt.
Han ønsker å hente den brasilianske midtstopperen Anderson (Ânderson Luis de Azevedo Rodrigues Marques) fra den brasilianske klubben Fluminense.

Kilder hevder i følge Sport.co.uk at Benitez sendte speidere for å følge 21-åringen i Fluminenses siste kamp før julepausen i italiensk fotball.

Anderson er altså 21 år og 1.84 høy. Han sees trolig på som en eventuell erstatter dersom Daniel Agger eller Sami Hyypia skulle forsvinne.
Noe som trolig ikke skjer, i hvert fall ikke i dette transfervinduet.

Rafa Benitez' mye omtalte utfall mot Alex Ferguson kom på pressekonferansen fredag, i forkant av lørdagens kamp mot Stoke. Benitez anklager Ferguson for å være den eneste manageren som kan ha uakseptabel oppførsel uten å bli straffet for det. Og han legger ut om Sir Alex' "mindgames".

VIDEO, se Ferguson-delen av pressekonferansen her:


VIDEO, se hele pressekonferansen her:

Forøvrig skriver The Mirror i dag at Newcastle fortsatt er interessert i å hente John Arne Riise tilbake fra Italia. Han overgang til italiensk fotball har ikke vært bare vellykket og Newcastle-manager Joe Kinnear ønsker en erstatter for Jose Enriqu, som han ønsker å selge.

Det kan i første omgang være snakk om en låneavtale, med opsjon på kjøp til sommeren for £6m .

Og Liverpool Daily Post skriver også at Emile Heskey kan være på vei tilbake til Liverpool i slutten av januar. Heskey ønsker selv en slik overgang, skriver The Mirror, og Benitez ønsker å få til en avtale til lav pris.

Avisa skriver at Heskey, når han til sommeren er Bosmann-spiller, uansett vil gå tilbake til Liverpool gratis. Dermed tror Rafa at han kan få til en rimelig avtale allerede nå i januar. Noe Liverpool Daily Post gir tre av fem stjerner på sitt ryktebarometer.

No comments:

Post a Comment