Wednesday, January 7, 2009

United-spiss til Liverpool?

Manchester United-spiss linkes til Liverpool kommende sommer. Pennant til Milan? Ingen kjøp i januar?

Dagens mest oppsiktsvekkende spekulasjon handler om en potensiell overgang kommende sommer for en Manchester United-spiller. Det er ClubCall.com som skriver at Benitez kan komme til å gjenoppfriske sin interesse for Carlos Tevez etter inneværende sesong.

Benitez skal ha vært interessert i den tidligere Boca Juniors-spilleren før han kom til Old Traford. Og Tevez er fortsatt en spisstype Rafa liker, hardtarbeidende og villig til å jobbe bakover.

Tevez kom til England via West Ham gjennom en utlånsavtale med firmaet som eier rettighetene til ham som spiller, Media Sports Investments (MSI). Akkurat som med Javier Mascherano. Denne låneavtalen går ut etter sesongen, for Tevez. Så kanskje det hadde vært passende å la Tevez og Mascherano igjen bli lagkamerater?

Dersom det ikke blir noen særlig transferaktivitet i dette overgansvinduet, øker trolig sjansen for at Benitez henter inn noen storfisker til sommeren. Og å ha Tevez som lagkamerat med Maschersano og spissmakker med Torres er en ide som jeg liker. Men med sagaen om Gabriel Heinze friskt i minne vil det trolig bli vanskelig å få til...

Hva tror du?

Spekulasjonene fortsetter ellers å gå om Jermaine Pennants framtid. Nå er det, i følge Daily Mail og flere andre kilder være AC Milan som er neste stopp, men ikke før til sommeren. San Siro-sjef Carlo Ancelotti skal ha blitt interessert etter at han fikk vite at Pennant er Bosmann-spiller etter sesongen.

Ancelotti skal ha gitt ordre til sine medarbeidere om å sette opp en såkalt pre-contract foran en overgang i sommer. Dermed kan Pennant erstatte David Beckham, som trolig ikke blir i Milan lengre enn til den amerikanske serien igjen starter opp.

Avisa har forøvrig laget en morsom sammenlikning mellom de to spillerne.

Forøvrig virker det altså som det går mot svært lite transferaktiviteter denne måneden. Til Sky Sports og aviser som The Daily Telegraph sier Rafa Benitez at han er fornøyd med troppen sin slik den er nå. Han mener det at å få tilbake Torres, Skrtel, Arbeloa og Aurelio fra skader er en klar styrking av lagets tittelambisjoner.

- Flere spillere kommer tilbake fra skader nå. Det blir som å få nye signeringer inn, sier Benitez.

Det har en stund blitt spekulert i at Benitez skulle hente inn Emile Heskey på grunn av Torres' skadeproblemer. Men The Independent skriver i dag at det på Anfield ikke finnes noen planer om å re-signere spilleren fra Wigan.

Avisa skriver også at rapportene om at Glen Johnson kunne være på vei, ikke stemmer.

No comments:

Post a Comment