Thursday, January 15, 2009

Hva skjer med Agger?

Er virkelig Daniel Agger på vei til Italia? Hvem skal eventuelt erstatte ham?

Det ser altså ut til at AC Milan har trappet opp sitt arbeide med å hente Daniel Agger til Italia, for å erstatte en aldrende Paolo Maldini. I dag rapporterer diverse medier at Daniel Aggers agent Per Steffensen er i Milano. Og seriøse The Times skriver at han har hatt lunch med Serie A-klubbens sportsdirektør Ariedo Braida.

Det hevdes videre at Agger har en utkjøpsklausul på £7m i sin kontrakt, at et bud på £7,5m er blitt gjort klart og at man regner med å ha en overgang klar i løpet av denne uka. Liverpool benekter imidlertid at det finnes en slik klausul i Aggers kontrakt.

The Guardian hevder på sin side at Liverpool ikke vil innfri Aggers lønnskrav og at Milans bud vil komme til å være på £8,5m. Denne avisa rapporterer også om Steffensens møte med sportsdirektøren.

The Daily Telegraph hevder til og med at den danske landslagsspilleren sjøl også har reist til italia for samtaler med San Siro-klubben.

Og mens The Mirror i går altså lanserte Herita Ilunga som en eventuell erstatter for Andrea Dossena, skriver nettstedet Metro.co.uk i dag at Rafa Benitez ønsker å hente en annen West Ham-spiller - Matthew Upson, som erstatter dersom Daniel Agger forsvinner.

La oss endelig håpe at Liverpool ikke selger Daniel Agger! Han er et av de største talenter Rafa Benitez har signert i sin tid på Anfield og å miste ham nå ville vært et stort tap. Jeg - og antagelig flere med meg, ser Agger og Skrtel som soleklare avtagere for Carragher og Hyypia.

Hva mener du?

No comments:

Post a Comment