Monday, January 12, 2009

Heskey allerede klar?

Avtale for Emile Heskey allerede signert? Benitez fortsetter bredsida mot United. Flere vil ha Anderson.

I følge The Daily Mail skal det allerede være klart at Emile Heskey igjen blir Liverpool-spiller kommende sommer. Han skal ha skrevet under en pre-kontrakt for retur til Merseyside etter at oppholdet i Wigan er over til sommeren. Benitez skal ikke ha ønsket å betale de £4m som Wigan krevde for ham i dette overgangsvinduet, men venter heller til han er kontraktsløs etter sesongen.

Heskey, som ble 31 år nylig, dro fra Anfield til Birmingham i 2004, mens han dro til Wigan sommeren 2006 for £5,5m. I perioden siden da har han delvis spilt seg inn på det engelske landslaget og i følge The Daily Telegraph sier Wigan-manager Steve Bruce at en overgang bort fra Wigan vil bety slutten for karieren på landslaget for "Ivinhoe" og hans ambisjoner om å spille i VM i 2010.

- Han har kommet seg på England-laget gjennom Wigan siden vi spiller på hans styrker. Han er sentral i vårt spill og har kommet på landslaget på grunn av oss. Dersom jeg var Emile ville jeg tenkt meg om. For å komme til VM i hans alder må han spille hver uke, sier manageren.

Jeg sliter litt med å se hvorfor Liverpool skal hente en spiss som har passert 31 år og som ikke lyktes spesielt godt da han var i laget forrige gang. Kan hende har han blitt en bedre spiller i tiden hos Birmingham og Wigan, men spør du meg burde man heller satset på yngre krefter.

Hva mener du?

I forrige uke om Rafa Benitez med et utfall mot Alex Ferguson og hans oppførsel som manager. Dette har han fått både støtte for og blitt kalt en tulling for. Men nå fortsetter han bredsiden, denne gangen mot Uniteds daglige leder David Gill, som også har flere sentrale verv i det britiske fotballforbundet FA.

Blant annet sier han at det ikke er "mind games" mellom de to managerene. En slik beskrivelse blir feil, mener han, når motstanderen sitter med såvidt mye mer makt i britisk fotball.

- Når du har kontroll på alt og din daglige leder også har masse makt i FA og denslags, da er ikke dette "mind games". Er det ikke en interessekonflikt når Gill er i FA? At han er der er et faktum og dette framstår for meg veldig rart, sier Benitez til The Independent.

Storartet av Benitez! Jeg støtter fullt og helt hans forrige bredside mot Alex Ferguson. Og at denne Gill er sentral i FA er selvsagt fullstendig uakseptabelt!
Hva mener du?

Og når vi er inne på United og Ferguson; nå skal Manchester United også være interessert i den 21 år gamle brasilianske stopperen Anderson.

Lørdag meldte jeg at Liverpool skal være interessert i Fluminense-spilleren som som potensiell erstatter for Agger og Hyypia.

Nå skriver Sport.co.uk at United også ønsker å forsterke sine backlinje og at Benitez vil få kamp om hans underskrift.

No comments:

Post a Comment